Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

T6BM

De Koog/Texel, Nederland

 

t6bmt6bmt6bmt6bmt6bm
Favoriet 
     

    v.a. 382

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    T6BM in De Koog/Texel

    Oppervlakte ca. 115 m². Met aanpassingen voor mindervaliden. Begane grond: woonkamer met open keuken met vaatwasser. Slaapkamer met toegang tot badkamer met aparte douche. Terras met tuinmeubels. Eerste verdieping: twee slaapkamers en badkamer met douche. (Er kunnen per bungalow verschillen zijn in de indeling voor wat betreft slaap- en badkamers). Meer informatie over de aanpassingen vind je op Roompot.nl/care
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 25-11-2024 voor een 4-daagse vakantie 382,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden