Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

 

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 

v.a. 908

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis De Bult in De bult

Deze groepsaccommodatie, bestaande uit drie gebouwen, heeft een twee slaapvertrekken en één woongedeelte.

Een unieke groepsaccommodatie die ruimte biedt aan groepen van maximaal 24 personen. Deze accommodatie, bestaande uit drie gebouwen, heeft een twee slaapvertrekken en één woongedeelte. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een park 

Eén vertrek is om in te wonen en is voorzien van een ruime en luxe open keuken en woonkamer. Tevens biedt dit deel een toilet met urinoir. De andere twee gedeeltes zijn de slaapvertrekken. Hier vind je twaalf slaapvertrekken, waarvan 8 bedsteden en vier reguliere slaapkamers. Ook bevinden zich hier 4 badkamers en toiletten en een kitchenette. Deze groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor mindervaliden. Alles is gelijkvloers. Het park ligt in de bossen met veel bijzondere speeltoestellen en een heerlijk openlucht zwembad (mei - september). Het park is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Samen struinen door de verschillende natuurgebieden 

Deze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op het snijpunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben-Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen en Plopsaland liggen binnen handbereik.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.203,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.203,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn