Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Cothen

Cothen, Nederland

 

vakantiehuis-cothenvakantiehuis-cothenvakantiehuis-cothenvakantiehuis-cothenvakantiehuis-cothen
Favoriet 
 

v.a. 1.175

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Cothen in Cothen

Midden in de prachtige Kromme Rijnstreek, tussen Wijk bij Duurstede en Utrecht en Nationaal Park de Heuvelrug ligt dit gezellige familiehuis geschikt voor 10 personen.

Waar de nacht nog donker is, de stilte bijna voelbaar en het uitzicht weids, ben je welkom bij het vakantiehuis in Cothen. Midden in de prachtige Kromme Rijnstreek, tussen Wijk bij Duurstede en Utrecht en Nationaal Park de Heuvelrug. Ben je op zoek naar rust en ruimte, dan ben je hier aan het juiste adres.

Een vakantiehuis in Utrecht verwarmd door zonne-energie

De luxe kamers met eigen sanitair, het uitzicht, de riante terrassen en de mogelijkheid om lekker bij de schapen te gaan kijken, geven uw verblijf een fijne ervaring. Een slaapkamer is rolstoelvriendelijk ingericht. De is geschikt voor maximaal 10 personen. De vakantieboerderij is geheel CO2 neutraal en wordt verwarmd met zonne-energie, de elektriciteit komt van zonnepanelen. De keuken heeft alle voorzieningen en je kunt er met z'n allen aan tafel schuiven. Heerlijk samen eten, tv kijken en de houtkachel aansteken voor gezellige warmte. Er zijn 5 slaapkamers met boxspring bedden die als één of tweepersoonsbed geschakeld kunnen worden, allen met eigen sanitair (regendouche, wc, wastafel). Eèn slaapkamer is geschikt voor minder validen (zie kamerindeling). De woonkeuken kan ook gebruikt worden als vergaderlocatie. Boven is een 2e verblijfsruimte met een grote chill-zolder. Deze grote ruimte kan bereikt worden via een slaapkamer. Buiten is een groot terras met tafels, stoelen en enkele ligbedden, met mogelijkheid voor BBQ, een veld om te sporten en je kunt de wei inlopen naar de schapen. In het voorjaar worden de lammetjes geboren en als je geluk hebt kun je een geboorte meemaken. 

Een dagje naar de Utrechtse Heuvelrug om samen te wandelen in de bossen

Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. In het voorjaar is de bloesemroute en het kersenfestival een grote trekpleister en in het najaar trekken het oogstfeest en de appelplukdag veel bezoekers. De Heuvelrug met prachtige bossen en heiden ligt op enkele kilometers afstand. Wil je een stad bezoeken dan kun je kiezen uit Wijk bij Duurstede, Utrecht of Amersfoort ook voor winkelen, museumbezoek of een stadswandeling. 

Bekijk ook de andere voor bijvoorbeeld een weekendje weg


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.458,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.667,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.489,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.489,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn