Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe vakantiehuis De Zonnestraal, Kloosterweg 85 | Burgh Haamstede

Burgh-Haamstede, Nederland

 

luxe-vakantiehuis-de-zonnestraal-kloosterweg-85-burgh-haamstedeluxe-vakantiehuis-de-zonnestraal-kloosterweg-85-burgh-haamstedeluxe-vakantiehuis-de-zonnestraal-kloosterweg-85-burgh-haamstedeluxe-vakantiehuis-de-zonnestraal-kloosterweg-85-burgh-haamstedeluxe-vakantiehuis-de-zonnestraal-kloosterweg-85-burgh-haamstede
Favoriet 
     

    v.a. 1.492

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe vakantiehuis De Zonnestraal, Kloosterweg 85 | Burgh Haamstede in Burgh-Haamstede

    De sfeervolle vrijstaande vakantiewoning is gemaakt van duurzame bouwmaterialen en ligt in een bosrijke omgeving vlakbij het strand. Door de grote glazen gevels kijk je vanuit het gehele woongedeelte uit op de groen omheinde tuin, waarin je heerlijk privé kunt zitten. Andersom valt het daglicht prachtig binnen door de mooie raampartijen, de woning heet dan ook niet voor niets “De Zonnestraal”. Zelfs wanneer het bewolkt is, blijft deze woning zijn lichte karakter behouden. De vide geeft de woning daarnaast een fijn open en ruimtelijk karakter.

    Max. aantal personen: 6
    Aantal slaapkamers: 3
    Aantal badkamers: 2
    Oppervlakte: 75 m2

    De vrijstaande woning ligt op een ruim perceel. Via de hal stap je de woning binnen, hier is ook het toilet te vinden en een aparte bergruimte met daarin de wasmachine. In de woonkamer staat een zithoek opstelling bij de televisie. De trap naar boven komt midden in de woonkamer uit waardoor er een gezellige tweedeling ontstaat tussen de woon- en eetkamer. De eettafel staat in het verlengde van de keuken en is voorzien van 6 zitplaatsen. De keuken in hoekopstelling is voorzien van alle hedendaagse apparatuur en is ingericht met een inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond ligt tevens een slaapkamer met ensuite badkamer. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed bestaande uit twee eenpersoons matrassen (90x200cm), nachtkastjes en een kledingkast. De ensuite badkamer is ingericht met een douche en wastafel. 

    Op de eerste verdieping zijn nog eens twee slaapkamers te vinden waarvan één met een bed in tweepersoons opstelling, bestaande uit twee losse eenpersoons boxsprings, en één slaapkamer met twee losse eenpersoonsbedden. In beide slaapkamers is een kledingkast aanwezig. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel en op deze etage is tevens het tweede (separate) toilet aanwezig. 

    Vanuit de woonkamer stap je direct via het terras (20m2) in de groene, omheinde tuin (50m2) die heerlijk privé gelegen is. Ga rustig zitten in een van de comfortabele tuinstoelen (6 stuks) bij de tuintafel, onder de parasol en de vakantie kan beginnen. In de tuin is het tevens mogelijk om eventuele fietsen overdekt op te laden. Bij de woning horen twee parkeerplaatsen die tegenover de woning liggen. Hier mag je kosteloos parkeren. Voor kinderen t/m 2 jaar is er een kinderbedje aanwezig, overige voorzieningen moet je zelf even meenemen. Huisdieren zijn in deze accommodatie helaas niet toegestaan.

     


    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn