Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L-Pavilion 6

Brunssum, Nederland

 

l-pavilion-6
Favoriet 
     

    v.a. 443

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    L-Pavilion 6 in Brunssum

    Pavilion 6 is een gelijkvloers en vrijstaand chalet. Deze recreatiewoning is geschikt voor 6 personen. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie en een eethoek. De keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden of een stapelbed. Ook heeft dit chalet een badkamer met een douche. In de hal bevindt zich een apart toilet. Buiten is een terras met tuinmeubilair. De buitenhaard is niet werkzaam, in verband met brandveiligheid. Bij dit chalet kun je 1 auto parkeren en er is gratis wifi. Let op, er kunnen traptreden naar de woning aanwezig zijn.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Magnetron, Vaatwasser(s), Koffiezetapparaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Stapelbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden