Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Bruchterveld

Bruchterveld, Nederland

 

vakantieboerderij-bruchterveldvakantieboerderij-bruchterveldvakantieboerderij-bruchterveldvakantieboerderij-bruchterveldvakantieboerderij-bruchterveld
Favoriet 
 

v.a. 1.203

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Bruchterveld in Bruchterveld

Deze groepsaccommodatie is een in 'boerderijstijl' gebouwd en geschikt voor maximaal 16 personen. Midden in de natuur en gelegen in de buurt van toeristisch Hardenberg.

Deze groepsaccommodatie is een in “boerderijstijl” gebouwde accommodatie en is geschikt voor 16 personen. Midden in de natuur en gelegen in de buurt van toeristisch Hardenberg.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met middenin een landelijke omgeving

Beneden is een grote ruimte met daarin de landelijke keuken, eettafels en een gezellige zithoek. Tevens bevinden zich beneden drie 2-persoons kamers met elk een douche, toilet en eigen tv. Er is een tv (Ziggo) en radio aanwezig. Aangrenzend aan de woonkamer is een groot terras, tafelvoetbal en trampoline voor de kinderen. Op de bovenverdieping bevinden zich vijf 2-persoons slaapkamers, waarvan 1 met eigen douche en toilet. De rest van de slaapkamers delen twee douches en twee toiletten. Elke kamer heeft een eigen tv. Heb je zin in een snack, uitgebreide lunch of diner? Geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden bij de eigenaar.

Ontdek samen in een 'lelijk eendje' de omgeving 

Wil je de omgeving eens op een ludieke manier verkennen? Dan behoort een tourrit in een “lelijk eendje” (Citroen 2cV) tot de mogelijkheden. In de gemeente Hardenberg zijn diverse mogelijkheden om een leuke invulling aan een verblijf in Bruchterveld te geven. Zo is er in Rheeze een outdoor bedrijf, varen op de vecht met rondvaartboot of kano, het bezoeken de tuinen van Mien Rus in Dedemsvaart. Op ongeveer 15 minuten rijden vind je het bekende attractiepark Slagharen.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.566,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.566,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen