Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ786 Vakantiehuis Brouwershaven

Brouwershaven, Nederland

 

vz786-vakantiehuis-brouwershavenvz786-vakantiehuis-brouwershavenvz786-vakantiehuis-brouwershavenvz786-vakantiehuis-brouwershavenvz786-vakantiehuis-brouwershaven
Favoriet 
 

v.a. 236

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ786 Vakantiehuis Brouwershaven in Brouwershaven

Gerenoveerd 4-persoons ( 3 volwassenen en 1 kind ) vakantiehuis in centrum Brouwershaven

In het centrum van Brouwershaven kunt u dit , geschakelde 4-persoons vakantiehuis ( linkerkant foto ) huren. ( dit huis is voor 3 volwassen en 1 kind ) Brouwershaven heeft een uniek karakter en beschikt over een aantal prachtige monumenten en een beschermd stadsgezicht, maar heeft ook een gezellig centrum met meerdere horecagelegenheden. Daarbij bent u slechts 750 meter verwijderd van het Grevelingenmeer, het zuiverste zoutwatermeer in Europa waar u verschillende watersporten kunt beoefenen. 

Brouwershaven is een populaire bestemming voor watersporters zoals bijvoorbeeld duikers. De prachtige omgeving leent zich heel goed voor het maken van heerlijke fietstochten en fijne wandelingen. Wilt u ook genieten van al dit moois wacht dan niet met het huren van deze fraaie vakantiewoning voor maximaal 4 personen in het centrum van Brouwershaven.

- Mogelijkheid om ter plekke fietsen te huren.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen