Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Broekhuizenvorst

Broekhuizenvorst, Nederland

 

vakantiehuis-broekhuizenvorstvakantiehuis-broekhuizenvorstvakantiehuis-broekhuizenvorstvakantiehuis-broekhuizenvorstvakantiehuis-broekhuizenvorst
Favoriet 
 

v.a. 1.527

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Broekhuizenvorst in Broekhuizenvorst

Ruime vakantievilla geschikt voor 16 personen. Ideaal voor een fijne vakantie met familie of vrienden. Je bevindt je op slechts 500 m van het centrum

Deze vakantievilla is gelegen in Broekhuizenvorst en beschikt over 6 slaapkamers. Ideaal voor een vakantie met de familie. De tuin met tuinmeubilair en barbecue biedt optimaal comfort en laat je genieten van de buitenlucht.

Groepsaccommodatie in Limburg nabij de Maasduinen 

Dit grote vakantiehuis voor 16 personen beschikt over twee badkamers en zes slaapkamers. Het vakantiehuis heeft internet (draadloos), twee koelkasten, een wasdroger en een wasmachine. In de keuken vind je een combimagnetron, een fornuis, een koffiezetapparaat en een vaatwasser. De accommodatie heeft tevens een fijn terras met een set tuinmeubelen en een barbecue waar je kunt genieten van het samen zijn. 

Geniet van de afwisselende natuur

Je bevindt je op slechts 500 m van het centrum van Broekhuizenvorst met een klein aantal eetgelegenheden. Vanaf de woning kom je met de fiets door diverse gezellige dorpen, denk aan Wellerlooi, Arcen (mooie kasteeltuinen op 5 km) of wat dacht je ervan om de grens over te gaan naar Duitsland (8 km).

Bekijk ook de andere  


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn