Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Stijlvol ingerichte 22 persoons groepsaccommodatie bij Blokzijl

Blokzijl, Nederland

 

stijlvol-ingerichte-22-persoons-groepsaccommodatie-bij-blokzijlstijlvol-ingerichte-22-persoons-groepsaccommodatie-bij-blokzijlstijlvol-ingerichte-22-persoons-groepsaccommodatie-bij-blokzijlstijlvol-ingerichte-22-persoons-groepsaccommodatie-bij-blokzijlstijlvol-ingerichte-22-persoons-groepsaccommodatie-bij-blokzijl
Favoriet 
     

    v.a. 1.795

    • Max. 22 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Stijlvol ingerichte 22 persoons groepsaccommodatie bij Blokzijl in Blokzijl

    Stijlvol ingerichte groepsaccommodatie voor 22 personen, gelegen nabij het havenstadje Blokzijl. De accommodatie beschikt over zes slaapkamers met elk een eigen badkamer. Zelf alles organiseren of gebruik maken van de ruim 60 indoor en outdoor activiteiten en/of cateringservice? De mogelijkheden zijn eindeloos!

    De woning beschikt over een sfeervol ingerichte woonkamer en keuken met comfortabel meubilair. De heerlijke zithoek beschikt over een televisie en ook is er een barretje aanwezig waar u de groep van drankjes kunt voorzien. De keuken is zeer compleet ingericht met onder andere een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, grote koelkast, oven en gasfornuis. En mocht u geen zin hebben in koken dan worden er ook allerlei cateringmogelijkheden aangeboden. In de accommodatie zijn zes slaapkamers. Eén kamer op de begane grond beschikt over twee hoog/laag bedden en transfersysteem. Deze kamer kan gebruikt worden als tweepersoonskamer of vierpersoonskamer. De overige twee kamers op de begane grond beschikken over drie losse bedden. Twee kamers op de verdieping beschikken over vier losse bedden en één kamer over vijf losse bedden. Alle slaapkamers beschikken over een stijlvolle badkamer met douche.Buiten kunt u heerlijk van het zonnetje genieten op het vlonderterras, gelegen op het zuidwesten. De kinderen kunnen zich lekker uitleven op het speelveld. De groepsaccommodatie is onderdeel van een bedrijf welke ook feesten en allerlei (groeps)activiteiten organiseert. Denkt u bijvoorbeeld aan creatieve workshops, paintball, wandklimmen, abseilen, tokkelen, Outdoor Cooking, rondvaarten of een heus Wie is de Mol? spel.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath