Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ885 Vakantiehuis in Biervliet

Biervliet, Nederland

 

vz885-vakantiehuis-in-biervlietvz885-vakantiehuis-in-biervlietvz885-vakantiehuis-in-biervlietvz885-vakantiehuis-in-biervlietvz885-vakantiehuis-in-biervliet
Favoriet 
 

v.a. 417

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ885 Vakantiehuis in Biervliet in Biervliet

Gelegen in het westelijke deel van Zeeuws-Vlaanderen aan de Noordzeekust-route, in het prachtige dorpje “Biervliet

Ooit was dit huisje een eenvoudige arbeiderswoning waarvan de fundamenten hun oorsprong vinden in de jaren 1800. De authentieke kenmerken zoals o.a. 2 schouwen, (waarvan 1 in huidig modern gebruik), de typische verdeling tussen voor- en achterkamer, en de traditionele, hoge balkenplafonds doen ons nog een beetje herinneren aan die tijd. Voor ons temeer een reden om deze kenmerken juist terug in het oog te laten springen en waar dat mogelijk was in ere te herstellen... Na een paar fikse verbouwingswerkzaamheden kunnen wij u dit heerlijke en praktische huisje aanbieden voor een weekend, midweek of langere vakantie. Vanuit 't vakantiehuisje bent U op 15 autominuten bij de mooiste en schoonste stranden van Nederland, de meest idyllische en historische stadjes van Zeeuws-Vlaanderen, én zult U bij uitstek de sterke Vlaams- bourgondische invloed ervaren wanneer U één der historische pareltjes bezoekt zoals o.a. de dorpjes Aardenburg, Sluis, IJzendijke, Schoondijke, Breskens aan zee en Groede. Een kleine greep uit méér dan noemenswaardige dorpjes die west-Zeeuws-Vlaanderen rijk is. Ook kunt U tevens een bezoek brengen aan enkele bourgondische grootsteden in Vlaanderen (België) zoals Brugge, Gent en Antwerpen, allen te bereiken binnen één uur rijafstand! Voor fiets en wandelliefhebbers zijn er meer dan talrijke routes te volgen door het prachtige Zeeuws Vlaamse landschap, de prachtige kreken, meren en natuurgebieden zoals o.a. “de Braakman” liggen op 10 minuutjes fietsen, en U kunt zelfs zeehonden spotten op 7 autominuutjes hier vandaan in het dorpje Hoofdplaat. Er is zoveel moois te beleven in Zeeuws-Vlaanderen dat het eigenlijk teveel is om op te noemen. 
't vakantiehuisje biedt meer dan genoeg ruimte aan 2 volwassenen en een baby. Het is ingericht op een fijne en praktische manier, en van alle hedendaagse luxe en comfort voorzien. De knusse voorkamer met romantische inzet gashaard zal U absoluut bevallen wanneer U gemoedelijk wilt relaxen na een heerlijke, lange vakantiedag. Uiteraard vindt U hier ook een moderne televisie, een audio- set en internet mogelijkheid met gratis wifi.

In de achterkamer vindt U de gezellige eettafel waar men 's avonds het spelbord op uitklapt! Gezelschapsspelen zijn voor velen onmisbaar tijdens vakantie en daarom in ruime mate aanwezig. 
Met de trap naar boven vindt U de ruime en frisse slaapkamer die voorziet in één 2-persoons bed (160x200), een kledingkast met zowel leg als hangcomfort en een zithoek. 
De badkamer is voorzien van een hangtoilet, luxe badkamermeubel en een inloopdouche. 
De keuken is modern uitgevoerd met een grote koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine. In de keuken vindt U al het benodigde keukengerei en elektrische apparatuur die men zoal in een hedendaagse keuken mag verwachten. 
Vanuit de keuken kunt U de gezellig ingerichte patio betreden om in de zomer de namiddagzon te vangen vanuit de aanwezige tuinset, en om eventueel de barbecue aan te steken. Om uiteindelijk uit te komen bij de berging waar U de fietsen kunt stallen en ook gebruik kunt maken van een wasmachine.




  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-04-2024 t/m 05-04-2024 (4 dagen) 417,-   Boek
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 417,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 417,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen