Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Asten, Nederland

 

oostappen-vakantiepark-prinsenmeer
Favoriet 
     

    v.a. 265

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Asten

    5x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    incl. bedlinnen (t.w.v. €9.50 p.p.)
    fles wijn in de accommodatie
    kopje koffie/thee bij aankomst
    gratis gebruik van subtropisch zwemparadijs, Turks stoombad, recreatieve sauna en whirlpool
    gratis parkeren

    Hier ontdek je hét klokkendorp en een prachtig nationaal park; in de directe omgeving van het prachtige Nationaal Park De Groote Peel ligt namelijk Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. Het vakantiepark ligt in Asten, een Noord-Brabants dorp met een bijzondere klokkenhistorie. Ontdek de omgeving van het park per fiets of maak een mooie wandeling. Op het vakantiepark zelf is ook genoeg te beleven, zowel binnen als buiten, voor jong en oud! Wat dacht je van recreëren op het strand, een potje volleyballen of een middag in de sauna?

    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden