Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis FR133 Arum

Arum, Nederland

 

vakantiehuis-fr133-arumvakantiehuis-fr133-arumvakantiehuis-fr133-arum
Favoriet 
   

  v.a. 172

  • Max. 7 personen

  Bekijk vrije data

  Vakantiehuis delen

  Vakantiehuis FR133 Arum in Arum

  Deze appartementenboerderij staat in het rustige Friese dorp Arum. Dit dorp ligt aan de elfstedentocht route en niet ver van de Afsluitdijk. Op korte afstand van de boerderij stroomt de Arumervaart waar u kunt vissen of varen. In deze voormalige boerderij in het rustige dorp Arum zijn vier appartementen gerealiseerd. Alle appartementen hebben een eigen ingang en terras. Dit gezellig ingerichte appartement is geschikt voor maximaal zeven personen en beschikt over een gratis WiFi verbinding. In de overdekte speelruimte en ook buiten is volop de ruimte voor sport en spel. Achter de boerderij en aan de zijkant zijn speelweides. Er is een trampoline, een speelhuis met glijbaan, en een skelter. Voor de boerderij is een weiland waarin een pony en minischapen lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van de boerderij.  Het appartement heeft een ruime woonkamer met serre en een woonkeuken met een grote eethoek. De keuken is voorzien van onder andere kookgelegenheid, een koelkast met vriesvak, magnetron en koffiezetapparaat. De serre is het voorste deel van de woonkamer, hier kun je gezellig zitten. In het achterste gedeelte van de woonkamer staan twee eenpersoonsbedden (onder elkaar geschoven). Op de begane grond is een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de verdieping is een extra slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. Er is een wastafel aanwezig. De extra slaapkamer is te bereiken via de trap in de gemeenschappelijke speelruimte. Kinderen jonger dan zes jaar mogen niet zonder toezicht op de slaapkamer boven verblijven. Het appartement heeft een eigen ingang en een afsluitbaar terras voorzien van tuinstoelen, tuintafel en parasol. De achterdeur van het appartement komt uit op een grote gemeenschappelijke speelruimte. In deze ruimte hangt een dartbord en een basketbalnet, er staat een tafeltennis tafel, een tafelvoetbal, een poppenkast+ poppen en een sjoelbak. Er is een toeristische informatie map aanwezig.  

  Top vakantiehuizen in Nederland

  6 pers.
  Punt-West Hotel & Beachresort 3

  De luxe vakantieverblijven op Punt-West Hotel & Beachresort zijn er in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende types luxe, vrijstaande villa's geschikt voor vier tot acht personen. Bij de types NL-3253-15/NL-3253-17/NL-3253-19 is het op a..

  Ouddorp

  36 pers.
  Groepsaccommodatie Bant

  Op het erf van een voormalige boerderij aan de rand van een 1200 hectare groot bos, ligt een kleinschalig vakantiepark. Het park ligt aan de rand van het 1200 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruit..

  Bant

  4 pers.
  ND Deluxe 4 personen

  Dit recreatiepark ligt midden in de duinen van de . De perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. Het strand ligt op ongeveer 2 kilometer van het park. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken op en rondom het park. Dit park beschikt over ..

  Noordwijk

  12 pers.
  Pastoorswoning - bijzonder en luxe vakantiehuis in Brabant

  Luxe, sfeervol en groot vakantiehuis in Brabants dorpje. Kom genieten van de natuur, bootje varen en wandelen.'Het leven is goed in het Brabantse land…' Dat geldt zeker voor dit luxe vakantiehuis in Brabant. De voormalige pastoorswoning ligt in het..

  Borkel en Schaft