Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

EuroParcs De Hooge Veluwe

Arnhem, Nederland

 

europarcs-de-hooge-veluwe
Favoriet 
     

    v.a. 350

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    EuroParcs De Hooge Veluwe in Arnhem

    3x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    gratis 4 hexagons van 17 x 15 cm t.w.v. € 55,-
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Met uw neus op hét natuurschoon? Dat kan bij EuroParcs De Hooge Veluwe, dat op een prachtige locatie in de bossen rond Arnhem ligt, pal tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Houdt u van struinen door de mooiste natuur van ons land? Dan zit u hier prima! De omgeving is adembenemend mooi en het park is uitgerust met tal van handige en boeiende voorzieningen. U verblijft in een compleet ingericht chalet voor vier of zes personen, óf in een luxe vakantiehuis, geschikt voor zes personen. Vanuit uw huisje wandelt u zo de natuur in, bent u binnen no time in de Arnhemse binnenstad, of bezoekt u de vele leuke steden en attracties in deze regio. Wat dacht u van Burgers’ Zoo, Apenheul en het Kröller-Müller Museum?

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna