Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment - Muidenweg 1P | Arnemuiden

Arnemuiden, Nederland

 

apartment-muidenweg-1p-arnemuidenapartment-muidenweg-1p-arnemuidenapartment-muidenweg-1p-arnemuidenapartment-muidenweg-1p-arnemuidenapartment-muidenweg-1p-arnemuiden
Favoriet 
     

    v.a. 1.244

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartment - Muidenweg 1P | Arnemuiden in Arnemuiden

    Het appartement ligt op de 2e etage van een kleinschalig complex aan de jachthaven. Het is hier heerlijk genieten van een grandioos uitzicht. Er is een parkeerplaats aanwezig.

    Max aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers: 2
    Aantal badkamers: 1
    Opp. 120 m2

    Beschrijving
    Ruim vakantieappartement op toplocatie aan het Veerse meer! De grote woonkamer kijkt uit over het Veerse meer.... is dat geen genieten? Het balkon wat langs 2 zijden van het appartement loopt, biedt altijd een heerlijk zonnetje. Het appartement heeft een keuken die uitgerust is met een koelkast, vriezer, vaatwasser, toaster en oven. Er zijn 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De badkamer is ruim en voorzien van een ligbad, douche en toilet. Uiteraard is er Wifi en de hond mag mee! Tevens is er een wasmachine en droger. Alle gemak dus!
     
    Complex
    Het appartement ligt op de 2e etage van een kleinschalig complex aan de jachthaven. Het is hier heerlijk genieten van een grandioos uitzicht. Er is een parkeerplaats aanwezig.

    Omgeving
    In de directe omgeving van het complex  bevinden zich de winkel- en cultuursteden Vlissingen, Middelburg en Goes; de geweldige stranden van Dishoek, Zoutelande en Domburg en uiteraard het prachtige oude Veere. 
    Het schone water van het Veerse Meer is ideaal voor watersportrecreatie. Bij Watersportvereniging De Arne kunnen zeil- en surflessen genomen worden en kan eventueel een bootje of sloep gehuurd worden. Direct naast de Camping is een jachthaven gelegen waar passanten en vaste gasten elkaar afwisselen. Vaak onder het genot van een hapje en een drankje op het terras van Restaurant Oranjeplaat.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna