Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lake View 6

Arcen, Nederland

 

lake-view-6lake-view-6lake-view-6lake-view-6
Favoriet 
     

    v.a. 362

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lake View 6 in Arcen

    Deze vrijstaande lodge met uitzicht op het meer heeft airconditioning met verwarmingsfunctie en is geschikt voor maximaal 6 personen. De woonkamer is ingericht met een gezellig zithoek met een televisie met streamingsfuncties. De keuken is ingericht met een koffiecupapparaat, koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser en een waterkoker. De lodge heeft in totaal 3 slaapkamers. 2 slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer heeft 1 tweepersoonsbed. Voor elk bed is er een eenpersoonsdekbed en kussen aanwezig. Er zijn 2 badkamers aanwezig met een inloop regendouche, wastafel en een toilet. Een van de badkamers is een badkamer ensuite. De tuin heeft een terras ingericht met comfortabel tuinmeubilair. De auto kan je parkeren op de parkeerplaats nabij je vakantieverblijf. Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van gratis wifi. Extra fijn: De lodge ligt nabij een algemene zwemsteiger, zodat je zo een verfrissende duik in het meer kan nemen. Goed om te weten: De lodge is ecologisch gebouwd met zonnepanelen en is gasloos.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 25-11-2024 voor een 4-daagse vakantie 362,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn