Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Neighbour's Magnolia

Amsterdam, Nederland

 

the-neighbouraposs-magnoliathe-neighbouraposs-magnoliathe-neighbouraposs-magnoliathe-neighbouraposs-magnoliathe-neighbouraposs-magnolia
Favoriet 
 

v.a. 354

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

The Neighbour's Magnolia in Amsterdam

8-daagse Autovakantie naar The Neighbour's Magnolia in Noord Holland
  • Roomservice
  • Tuin
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Punt-West Hotel & Beachresort 3

De luxe vakantieverblijven op Punt-West Hotel & Beachresort zijn er in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende types luxe, vrijstaande villa's geschikt voor vier tot acht personen. Bij de types NL-3253-15/NL-3253-17/NL-3253-19 is het op a..

Ouddorp

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij aan de rand van een 1200 hectare groot bos, ligt een kleinschalig vakantiepark. Het park ligt aan de rand van het 1200 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruit..

Bant

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn