Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

NH Collection Barbizon Palace

Amsterdam, Nederland

 

nh-collection-barbizon-palacenh-collection-barbizon-palacenh-collection-barbizon-palacenh-collection-barbizon-palacenh-collection-barbizon-palace
Favoriet 
 

v.a. 298

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam

4-daagse Stedentrip naar NH Collection Barbizon Palace in Noord Holland

Wanneer je in Amsterdam in het NH Collection Barbizon Palace logeert, dan heb je alles binnen handbereik. Centraler kan bijna niet. Shoppen op de Dam of in de Kalverstraat, de keuze is reuze en daarnaast wandel je er met gemak naartoe. Maar ook de cultuurliefhebber kan goed uit de voeten in deze stad. Genoeg geschiedenis om te ontdekken of kunst te bewonderen. Maar wat maakt dit verblijf zo speciaal? Het NH Collection Barbizon Palace is op unieke wijze samengesteld uit negentien 17e-eeuwse huizen met prachtige architectuur en een 15e-eeuwse kapel. Je slaapt in ruime kamers met een klassieke inrichting. Als je toe bent aan een moment van bezinning en ontspanning, maak dan tijd vrij voor een bezoek aan de fitness- of wellnessruimte. En zoek niet verder voor een restaurant buiten de deur. In complete zen modus schuif je aan in het met 1 ster bekroonde Michelinster restaurant Vermeer. Hier wil je toch nooit meer weg?
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij aan de rand van een 1200 hectare groot bos, ligt een kleinschalig vakantiepark. Het park ligt aan de rand van het 1200 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruit..

Bant

14 pers.
Wilgenhaege 14 personen

De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruim..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-jacuzzi-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken: deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer, geen waarneembare menselijke geluid..

Garderen

15 pers.
Buitenplaets de Heide Woonhuis - vakantiehuis op privelandgoed in Twente voor actieve gezinnen

Landgoed met zwemvijver, klimparcours, speeltuin en sportterrein in de Twentse natuur. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien.Ook voor kleine groepen van 1 huishouden + 3 personen (muv kinderen tot 13 jaar) zeer geschikt. Prijs op aanvraag.Va..

Beckum