Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Akersloot

Nederland

 

10 pers.
Groepsaccommodatie Akersloot

Dit comfortabele landhuis ligt direct aan het Noordhollands Kanaal, aan de rand van het sfeervolle dorp Akersloot.Dit landhuis ligt direct aan het Noordhollands Kanaal, aan de rand van het dorp Akersloot. Een plek voor waterliefhebbers en fietsers: h..

Akersloot

10 pers.
Aan de Waterkant

Dit nieuwe, comfortabele vakantiehuis ligt direct aan het Noordhollands Kanaal, aan de rand van het sfeervolle dorp Akersloot. Een heerlijke plek voor waterliefhebbers en fietsers: het kanaal staat in directe verbinding met het Alkmaardermeer, waar u..

Akersloot

  10 pers.
  Aan De Waterkant

  Ruim vakantiehuis in Akersloot met sauna..

  Akersloot

  Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!  ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

  Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen! 

  WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!