Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rhenus

Aerdt, Nederland

 

rhenusrhenusrhenusrhenusrhenusrhenus
Favoriet 
 

v.a. 422

  • Beoordeeld met een 9,1
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Rhenus in Aerdt

Te midden van een prachtig groen landschap vindt u deze luxueuze studio. Aan alle details is geacht om er een zo fantastisch mogelijk verblijf van de maken voor u! Denk bijvoorbeeld aan het klimaatsysteem dat ervoor zorgt dat het altijd de gewenste temperatuur is maar ook alle informatie over de omgeving welke u kunt vinden bij de receptie om de hoek. Haal een ijsje of een koud biertje bij de receptie terwijl u plannen maakt voor de nog komende vakantiedagen. Vanaf uw terras zult u af en toe wat campinggasten voorbij zien komen gezien de woning op een kleinschalige camping gelegen is. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats van de camping welke nagenoeg voor de deur gelegen is. Het is de ideale uitvalsbasis om tijdens uw welverdiende vakantie te gaan genieten van de natuur en al het moois dat Gelderland u te bieden heeft. U bevindt zich midden in natuurgebied de Rijnstrangen dat onderdeel is van het grotere natuurgebied ‘De Gelderse Poort’. Het is de ideale uitvalsbasis om fijne wandel- en fietstochten te maken. Denk hierbij aan routes als het Pieterpad en de Rijnfietsroute. Daarnaast zijn natuurgebieden Montferland en de Achterhoek ook dichtbij, de echte natuurliefhebber kan hier dus zijn hart ophalen. De cultuurliefhebber daarentegen hoeft zich ook niet te vervelen. Denk aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum (Groesbeek), MuZIEum (Nijmegen), Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem) of ga een dagje naar Burgers Zoo. Even de gezelligheid van een stad opzoeken? Zowel Arnhem als Nijmegen zijn nabij gelegen en zelfs met de fiets goed aan te doen. Ook ligt het nabij de Duitse grens waar u plaatsen als Elten, Kleef en Emmericht zou kunnen bezoeken.

Luxe studio met terras midden in natuurgebied de Rijnstangen op kleinschalige camping
  • Vaatwasser
  • Magnetron

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
SL Deluxe 4 personen

Lunteren in Gelderland is het geografisch middelpunt van Nederland. Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen, is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust. Ruimte en natuur. Te voet of per fiets ontdekt u hier de Veluwse a..

Lunteren

6 pers.
Punt-West Hotel & Beachresort 3

De luxe vakantieverblijven op Punt-West Hotel & Beachresort zijn er in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende types luxe, vrijstaande villa's geschikt voor vier tot acht personen. Bij de types NL-3253-15/NL-3253-17/NL-3253-19 is het op a..

Ouddorp

14 pers.
Wilgenhaege 14 personen

De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruim..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn