Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Best Western Plus Hotel Aduard

Aduard, Nederland

 

best-western-plus-hotel-aduardbest-western-plus-hotel-aduardbest-western-plus-hotel-aduardbest-western-plus-hotel-aduardbest-western-plus-hotel-aduard
Favoriet 
 

v.a. 183

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Best Western Plus Hotel Aduard in Aduard

5-daagse Autovakantie naar Best Western Plus Hotel Aduard in Groningen

Als je voor het Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard kiest, dan heb je gekozen voor natuur en cultuur. Mooi, want de groene omgeving ligt te wachten om ontdekt te worden en met een korte bus- of autorit sta je in de veelzijdige stad Groningen. Dé perfecte combinatie als je een paar dagen weg wilt. Het hotel ligt net buiten de sfeervolle dorpskern Aduard en heeft een eigen restaurant. Schuif gezellig aan en geniet van het 4-gangendiner. De gerechten zijn gemaakt van verse streekproducten van eigen boerderij. En om je verblijf nog comfortabeler te maken, slaap je in een Luxe kamer. Je wordt uitgerust wakker en met veel energie start je een wandeling over het bekende Pieterpad. Je rijdt er met ca. 20 minuten naar toe waar je ook het dorpje Winsum kunt verkennen. Er zitten nog 2 andere leuke extra's bij deze reis. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij 'Arrangementen' en boek snel.
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fietsverhuur,

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Vakantiehuis het Hijgend Hert in Emst

Word wakker met het geluid tsjilpende vogels, ritselende eekhoorns en ruik de geur van het bos. Op een klein en rustig vakantiepark in Emst vind je vakantiehuis het Hijgend Hert voor 6 personen...

Emst

8 pers.
Duinvallei 39 | De Groote Duynen

Duinvallei 39 is een riante, luxe, 8-persoons wellness vakantievilla met infraroodsauna. Door de hogere ligging op het park is uw uitzicht eindeloos! Uw hond is van harte welkom!Duinvallei 39 is een riante, luxe, 8-persoons wellness vakantievilla met..

Kamperland

14 pers.
Wilgenhaege 14 personen

De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruim..

Hellendoorn

30 pers.
Groepsaccommodatie Buurse

Op een mooi gelegen en ruim perceel met een fantastisch uitzicht over de weilanden, ligt dit vakantiehuis. Rust, ruimte en privacy gecombineerd met een comfortabele inrichting zijn factoren die u een onbekommerd...Op een zeer ruim perceel, aan de ran..

Buurse