Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nieuwe vakantiehuizen in Macedonië

Granit

Ligging - ligging - ligging en het zwembad! Dat was het antwoord op de vraag waarom Mr. De Vries voor Hotel Granit gekozen had. En hij heeft helemaal gelijk. Zittend op het terras met een lokaal wijntje de zon in het meer zien ondergaan, wat verwacht..

Ohrid

Aleksandar Villa

8-daagse Zonvakantie naar Aleksandar Villa in Meer van Ohrid..

Ohrid

Villa Katerina

Ook onze Engelse gasten waren verrukt "Eight days in heaven"! De eigenaren hebben dan ook een oase van rust gecreëerd, met een sfeervolle tuin met zitjes en smaakvol ingerichte appartementen. De studio op de begane grond heeft een zeer groot terras,..

Ohrid

Villa Katerina

8-daagse Zonvakantie naar Villa Katerina in Meer van Ohrid..

Ohrid

Villa Marko

8-daagse Zonvakantie naar Villa Marko in Meer van Ohrid..

Trpejca

Mizo - Ok

Dit kleinschalige appartementencomplex ligt bijna op het strand. Het complex bestaat uit twee etages en de appartementen zijn ruim, modern, sfeervol en kleurrijk ingericht. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een terras of balk..

Ohrid

Vakantiehuizen in Ohrid

Unique Resort & Spa

Unique Resort & Spa is een uniek hotel, de naam had niet beter gekozen kunnen zijnl! Dit in 2018 gebouwde hotel beschikt over meer dan 100 kamers. We noemen ze kamers, maar met hun oppervlakte van minimaal 50m2 praten we eigenlijk over suites! Wat ee..

Ohrid

Unique Resort & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Unique Resort & Spa in Meer van Ohrid..

Ohrid

Tino

De Macedonische keuken is een aanrader, maar voor de Italiaanse gerechten van hotel Tino in Ohrid maken we toch graag even reclame. De vrouw des huizes staat hier zelf achter de kookpotten en dat trekt veel gasten van buitenaf. Ook vanwege de gezelli..

Ohrid

Vakantiehuizen in Pestani

Atlantis

8-daagse Zonvakantie naar Atlantis in Meer van Ohrid..

Pestani

Atlantis

Wat een luxe appartementen met ruimte en comfort, wat een fantastisch uitzicht over het Ohrid meer en de bergen, met natuurpark Galicica als je achtertuin! Het voelt als thuiskomen in de ruime, luxe “Atlantis'' appartementen nabij Pestani, Deze zi..

Pestani

Nikka Villa

EXTRA bij een verblijf tot 15 juni en na 1 september is het diner elke avond gratis inbegrepen! Pestani is gelegen aan het meer van Ohrid. Vanaf het balkon van Villa Pestani geniet je van het uitzicht over het meer. Met zijn weerspiegeling, de pracht..

Pestani

Vakantiehuizen in Trpejca

Villa Marko

8-daagse Zonvakantie naar Villa Marko in Meer van Ohrid..

Trpejca

Villa Marko

Villa Marko is het best gelegen hotel van Ohrid, direct aan het meer! Ik durf bijna te zeggen "in het meer". Je stapt het hotel uit en je staat direct op het strand. Je "eigen" strand met ligbedden en parasols. Je kijkt over het authentieke plaatsje ..

Trpejca

Vila Trpe

8-daagse Zonvakantie naar Vila Trpe in Meer van Ohrid..

Trpejca