Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Silvanus 4

Eisenbach, Luxemburg

 

silvanus-4
Favoriet 
     

    v.a. 350

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Silvanus 4 in Eisenbach

    Het eigentijds en sfeervol ingerichte chalet Silvanus 4 betekent heerlijk verblijven. Het vrijstaande chalet is gelijkvloers, geschikt voor 4 personen en te betreden via enkele traptreden. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie, een eethoek en een moderne keuken met onder andere een koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat. Silvanus 4 heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Daarnaast is er nog een apart toilet in het chalet aanwezig. Buiten beschik je over een ruim, gemeubileerd terras. Je kunt gebruikmaken van gratis Wi-Fi en je kunt 1 auto parkeren bij het chalet.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Magnetron, Vaatwasser(s), Filter koffiezetapparaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Terras, Tuinset, Luifel, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Airco, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Luxemburg

    6 pers.
    Lodgetent Beaufort

    Kamperen in stijl, oftewel glamping. Dat is kamperen in onze luxe lodgetent Beaufort.Deze lodgetent is uitgerust met een eigen douche en toilet en een ruime veranda.In de lodgetent vindt u een ruim en gezellig woongedeelte, met kookgelegenheid. De ke..

    Walsdorf