Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Walsdorf

Luxemburg

 

6 pers.
Lodgetent Beaufort

Kamperen in stijl, oftewel glamping. Dat is kamperen in onze luxe lodgetent Beaufort.Deze lodgetent is uitgerust met een eigen douche en toilet en een ruime veranda.In de lodgetent vindt u een ruim en gezellig woongedeelte, met kookgelegenheid. De ke..

Walsdorf

5 pers.
Lodgetent Eifel

Ruime lodgetent met veel comfort en eigen sanitairDe lodgetent Eifel is een ruime en comfortabele tent, met alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie. De veranda met loungeset is een eyecatcher en is prachtig gelegen aan het beekje dat over ..

Walsdorf

6 pers.
Safaritent La Rochette

De luxe safaritenten La Rochette zijn ingericht voor maximaal zes personen.De tenten zijn gebouwd op een houten vloer met een oppervlakte van 40 m2, aan ruimte geen gebrek! Aan de voorzijde van de binnentent vindt u de woonruimte. De binnentent is in..

Walsdorf

    Vakantiepark Walsdorf

    Vakantiepark Walsdorf, Walsdorf (Luxemburg) Tandelerbaach L-9465   Walsdorf Luxemburg Vakantiepark Walsdorf ligt in Walsdorf en beschikt over 20 accommodaties. Vakantiepark Walsdorf wordt beoordeeld met een: 7.7 en heeft een vanaf prijs van: € ..

    Walsdorf

    Chalets en Bungalows in Luxemburg