Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Domus 4

Eisenbach, Luxemburg

 

domus-4
Favoriet 
     

    v.a. 365

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Domus 4 in Eisenbach

    Domus 4 is een stijlvol en ruim chalet waarin alles in balans is. De vrijstaande chalet is gelijkvloers, geschikt voor 4 personen en te betreden via enkele traptreden. De ruime woonkamer is voorzien van een zithoek met televisie, een eethoek en een moderne keuken met onder andere een koelkast, vaatwasser en koffizetapparaat. In totaal zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. In de badkamer vind je een douche en wastafel. Er is een apart toilet aanwezig. Buiten is een gemeubileerd terras. Je kunt gebruikmaken van de gratis Wi-Fi en je kunt 1 auto parkeren bij Domus 4.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Magnetron, Vaatwasser(s), Filter koffiezetapparaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuinset, Luifel, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Airco, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Luxemburg

    6 pers.
    Lodgetent Beaufort

    Kamperen in stijl, oftewel glamping. Dat is kamperen in onze luxe lodgetent Beaufort.Deze lodgetent is uitgerust met een eigen douche en toilet en een ruime veranda.In de lodgetent vindt u een ruim en gezellig woongedeelte, met kookgelegenheid. De ke..

    Walsdorf