Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Domus 4+2

Eisenbach, Luxemburg

 

domus-4-2
Favoriet 
     

    v.a. 441

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Domus 4+2 in Eisenbach

    Het ruime en moderne chalet Domus 4+2 geeft een gevoel van luxe. Het vrijstaande chalet is geschikt voor 6 personen, gelijkvloers en kan betreden worden via enkele traptreden. De stijlvol ingerichte woonruimte beschikt over een zithoek met televisie, eethoek en moderne keuken met onder andere een vaatwasser, koelkast en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er nog een apart toilet aanwezig. Buiten geniet je van een ruim, gemeubileerd terras. Je kunt 1 auto parkeren bij Domus 4+2 en je beschikt er over gratis Wi-Fi.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Magnetron, Vaatwasser(s), Filter koffiezetapparaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Stapelbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Terras, Tuinset, Luifel, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Airco, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Luxemburg

    6 pers.
    Lodgetent Beaufort

    Kamperen in stijl, oftewel glamping. Dat is kamperen in onze luxe lodgetent Beaufort.Deze lodgetent is uitgerust met een eigen douche en toilet en een ruime veranda.In de lodgetent vindt u een ruim en gezellig woongedeelte, met kookgelegenheid. De ke..

    Walsdorf