Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cube La Mer 4

Eisenbach, Luxemburg

 

cube-la-mer-4
Favoriet 
     

    v.a. 338

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cube La Mer 4 in Eisenbach

    Cube La Mer 4 is een modern en luxe chalet geschikt voor 4 personen. Het chalet is te bereiken via een kleine trap, waarbij je direct op de prachtige houten veranda stapt. Bij binnenkomst loop je langs de moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Zo beschik je over een vaatwasser, koffiezetapparaat, combimagnetron en koelkast met vriesvak. De woonkamer is gezellig ingericht en heeft een bank, zithoekje, eettafel en smart-tv. Er zijn twee slaapkamers in het chalet, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Op je eigen veranda kun je heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over het park en beschik je over een tuinset met parasol. Nabij het chalet kun je je auto parkeren.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Koffiezetapparaat, Badkamer(s), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Terras, Tuinset, Parasol, Balkon, m² Oppervlakte, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Luxemburg

    6 pers.
    Lodgetent Beaufort

    Kamperen in stijl, oftewel glamping. Dat is kamperen in onze luxe lodgetent Beaufort.Deze lodgetent is uitgerust met een eigen douche en toilet en een ruime veranda.In de lodgetent vindt u een ruim en gezellig woongedeelte, met kookgelegenheid. De ke..

    Walsdorf