Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lanterna Premium Camping Resort

Tar-Vabriga, Kroatië

 

lanterna-premium-camping-resort
Favoriet 
 

v.a. 209

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lanterna Premium Camping Resort in Tar Vabriga

Camping Lanterna is een hele grote camping met een groot aanbod aan accommodaties en faciliteiten. De prachtige ligging op een glooiend terrein en de vele faciliteiten maken dit een echte familiecamping! In het zwembad zal u zich heel goed vermaken en het uitgebreide aanbod aan animatie zorgt ervoor dat u zich geen moment vervelen zult. Het is aan te raden uw fiets mee te nemen, de afstanden op de camping kunnen groot zijn. Gasten waarderen het grote aanbod aan activiteiten en de verschillende zwembaden. De ligging aan zee zorgt dat je er leuk kunt snorkelen. Neem wel waterschoentjes mee!

Camping Lanterna is een hele grote camping met een groot aanbod aan accommodaties en faciliteiten. De prachtige ligging op een glooiend terrein en de vele faciliteiten maken dit een echte familiecamping!

In het zwembad zal u zich heel goed vermaken en het uitgebreide aanbod aan animatie zorgt ervoor dat u zich geen moment vervelen zult. Het is aan te raden uw fiets mee te nemen, de afstanden op de camping kunnen groot zijn.

Gasten waarderen het grote aanbod aan activiteiten en de verschillende zwembaden. De ligging aan zee zorgt dat je er leuk kunt snorkelen. Neem wel waterschoentjes mee!

Camping Lanterna ligt direct aan zee en heeft een rots- en kiezelstrand van maar liefst 3 km lang. Vanaf de camping kunt u het pittoreske stadje Novigrad, op ca. 3 km, zien liggen. De stad Poreč ligt op ca. 12 km afstand.

Het aquapark Istralandia ligt slechts 15 kilometer van camping Park Umag, hier vindt u zwembaden voor alle leeftijden met glijbanen en een waterspeeltuin. Een heel leuk dagje uit voor alle leeftijden!

Een dagtocht aan naar de mooie heuveldorpjes in het binnenland is zeker aan te raden tijden uw verblijf op Lanterna. Het binnenland van Istrië is echt prachtig en doet absoluut niet onder voor de kuststreek.

- Aquapark Istralandia: ca. 15 km
- Dinopark Funtana: ca. 19 km
- Triëst: ca. 65 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pula: ca. 67 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden je aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van de boeking.

- Bijzettentje niet toegestaan
- Huisdieren niet toegestaan in de accommodaties
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 25 jaar geaccepteerd


Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Kroatië

Camping Zaton Holiday Resort

Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

Zadar