Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boutique Camping Santa Marina

Tar-Vabriga, Kroatië

 

boutique-camping-santa-marina
Favoriet 
 

v.a. 359

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Boutique Camping Santa Marina in Tar Vabriga

Wanneer u aan glamping, een zeer luxe verblijf, op een camping denkt dan is Camping Santa Marina de juiste keuze! Er staan prachtige luxe tenten met badkamer en zelfs airconditioning. Ook de stacaravans zijn om door een ringetje te halen. In de baai waar de camping ligt is het water heel helder en rustig, heerlijk om te zwemmen dus. Ook het zwembad is een mooie plek om van de zon te genieten. Geweldig en top, dat zijn een aantal reacties van gasten die hun vakantie op Santa Marina hebben doorgebracht. De camping is schoon en netjes en het kinderbad met piratenschip staat garant voor vele uurtjes waterpret onder de Kroatische zon.

Wanneer u aan glamping, een zeer luxe verblijf, op een camping denkt dan is Camping Santa Marina de juiste keuze! Er staan prachtige luxe tenten met badkamer en zelfs airconditioning. Ook de stacaravans zijn om door een ringetje te halen. In de baai waar de camping ligt is het water heel helder en rustig, heerlijk om te zwemmen dus. Ook het zwembad is een mooie plek om van de zon te genieten.

Geweldig en top, dat zijn een aantal reacties van gasten die hun vakantie op Santa Marina hebben doorgebracht. De camping is schoon en netjes en het kinderbad met piratenschip staat garant voor vele uurtjes waterpret onder de Kroatische zon.

Camping Santa Marina ligt in een groene omgeving op ca. 800 meter van zee. Het centrum van Porec ligt op ca. 10 km.

- Aquapark Istralandia: ca. 15 km
- Novigrad: ca. 10 km
- Rovinj: ca. 43 km
- Supermarkt: ca. 10 km

Met de auto:
- 1 auto per tent/stacaravan toegestaan

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pula: ca. 65 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Huisdieren niet toegestaan
- Bijzettentje niet toegestaan
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 18 jaar geaccepteerd

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Kroatië

Camping Zaton Holiday Resort

Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

Zadar