Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Vjeka

Sumartin, Kroatië

 

villa-vjekavilla-vjekavilla-vjekavilla-vjekavilla-vjeka
Favoriet 
     

    v.a. 1.291

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Vjeka in Sumartin

    Villa Liza ligt in het rustige westelijke deel van de stad Hvar. Het is ingericht met de meest aantrekkelijke, moderne meubels. De villa heeft twee verdiepingen en biedt comfortabel plaats aan acht personen. Het is ideaal voor familievakanties of groepen vrienden. Villa Liza bestaat uit een keuken/eetkamer/zithoek, vier tweepersoonskamers, vier badkamers en een terras. Op de begane grond is een grote open keuken/eetkamer/zitkamer
    gebied, met openslaande deuren naar het overdekte deel van een privétuin met tuinmeubelen, die leidt naar het privé buitenzwembad.

    Naast de binnentrap is het terras op de eerste verdieping vanuit de tuin te bereiken via een trap vanuit de tuin.

    Deze charmante villa biedt comfortabel plaats aan 8 tot 10 personen. Op de begane grond is er een keuken/eetkamer/zitkamer, een apart toilet, een slaapkamer met een en suite badkamer en een prachtige tuin met mediterrane vegetatie, en een tuinterras met een zwembad. De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons en een groot gemeubileerd terras met prachtig uitzicht op zee. 2 tweepersoonsbedden van 180 x 190 cm; 1 tweepersoonsbed van 184 x 190 cm en twee aparte bedden van 90 x 190 cm.


    De begane grond en de eerste verdieping zijn verbonden met een buitentrap. Tot uw beschikking staat ook een buitenspeeltuin en een tafeltennistafel.


    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar