Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Oliva

Rabac, Kroatië

 

camping-oliva
Favoriet 
 

v.a. 198

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Oliva in Rabac

Camping Oliva in Kroatië is een echte familiecamping dat deel uitmaakt van een vakantiepark met verschillende hotels. De camping ligt in een baai met een kiezelstrand en kristalhelder water waar je heerlijk kunt zwemmen. Wel is het verstandig om de waterschoentjes aan te trekken. Vanaf het strand heeft u uitzicht op Rabac. Aan het strand kunt u, tegen betaling, gebruik maken van de watersport faciliteiten. De camping is eenvoudig, stroomt niet over van de faciliteiten en er heerst een prettige sfeer. Zo kan er gesport worden op het multisportveld, kunt u met het gezin een potje minigolf spelen en zijn er fietsen te huur. Voor een maaltijd hoeft u ook niet speaciaal van het resort af, er zijn restaurants aanwezig die met liefde een fantastisch diner voor u op tafel zetten. Gedurende het seizoen zal het enthousiaste animatieteam er zijn om kinderen van alle leeftijden te vermaken. Uiteraard is de mate van het animatieprogramma seizoensgebonden. Veel gasten

Camping Oliva in Kroatië is een echte familiecamping dat deel uitmaakt van een vakantiepark met verschillende hotels. De camping ligt in een baai met een kiezelstrand en kristalhelder water waar je heerlijk kunt zwemmen. Wel is het verstandig om de waterschoentjes aan te trekken. Vanaf het strand heeft u uitzicht op Rabac. Aan het strand kunt u, tegen betaling, gebruik maken van de watersport faciliteiten.

De camping is eenvoudig, stroomt niet over van de faciliteiten en er heerst een prettige sfeer. Zo kan er gesport worden op het multisportveld, kunt u met het gezin een potje minigolf spelen en zijn er fietsen te huur. Voor een maaltijd hoeft u ook niet speaciaal van het resort af, er zijn restaurants aanwezig die met liefde een fantastisch diner voor u op tafel zetten.

Gedurende het seizoen zal het enthousiaste animatieteam er zijn om kinderen van alle leeftijden te vermaken. Uiteraard is de mate van het animatieprogramma seizoensgebonden.

Veel gasten waarderen deze camping vanwege de fijne ligging dicht bij Rabac en het strand.

Camping Oliva ligt in een groene omgeving, het laatste stuk door de bergen naar de camping is prachtig. Vanaf de camping loopt u langs de baai in zo'n 10 minuten naar het centrum van Rabac. Hier kunt u heerlijk over de boulevard struinen en een hapje eten in een van de vele restaurants.

Deze camping is gelegen in Istrië. Een van de meest populaire regio's van Kroatië. Hier vindt u een een erg gevarieerd landschap, van stranden aan de kust tot bergen in het binnenland en van toeristische trekpleisters tot authentiek bergdorpjes. Alles is hier te vinden. Cultuur, historie, massa en rust, Istrië heeft het allemaal. Aan de kust bij Rabac kunt u op de kristal heldere zee allerlei activiteiten doen. Denk aan kajakken, varen of duiken. Dit alles kan begeleid waardoor u de mooiste plaatsen zult zien.

Aan echte aanrader is de route naar Opatija. Via de kust zult u naar het noorden rijden, prachtige vergezichten, mooie baaien en traditinele dorpen zult u tegen komen eerder u arriveert in Opatija.

- Supermarkt: ca. 2 km
- Rabac ca. 2 km
- Labin: ca. 5 km
- Opatija ca. 50 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pula: ca. 43 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Bijzettentje niet toegestaan
- Huisdieren op aanvraag toegestaan

Buiten het hoogseizoen kan het zijn dat bepaalde faciliteiten niet of deels geopend zijn.

De getoonde beelden kunnen qua inrichting afwijken, het comfortlevel dient wel gelijk te zijn.

Top vakantiehuizen in Kroatië

Camping Zaton Holiday Resort

Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

Zadar