Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Dubrava

Pucisca - island Brac, Kroatië

 

villa-dubravavilla-dubravavilla-dubravavilla-dubravavilla-dubrava
Favoriet 
     

    v.a. 1.620

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Dubrava in Pucisca - island Brac

    Deze charmante villa is de beste keuze voor een droom en rustige vakantie met uw kinderen en familie met alles wat u nodig heeft om te genieten en te ontspannen. De buitenruimte is voorzien van een prachtige traditionele stenen tafel onder de drie die zorgt voor natuurlijke schaduw op warme zomerdagen. Het buitenterrein beschikt ook over een stenen barbecue, zodat u onder de blote hemel kunt dineren of gewoon kunt zonnebaden op de ligstoelen naast het zwembad.

    De keuken en eetkamer zijn volledig uitgerust en smaakvol ingericht met gezellige en uitnodigende kleuren en rustieke open haard (niet voor gebruik vanwege veiligheidsredenen). De open begane grond is uitgerust met een tv en 1 airconditioning. Twee tafels in de eetkamer bieden plaats aan maximaal 10 personen voor ontbijt of lunch. Op dezelfde verdieping is er ook een badkamer.

    Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele geklimatiseerde slaapkamers. Het voordeel van deze slaapkamers is dat je de bedden uit elkaar kunt halen of ze allemaal tegen elkaar kunt zetten, wat je maar beter uitkomt. De ene slaapkamer is geschikt voor 2 personen en in de andere kunnen 3 personen prima passen. Indien nodig kunnen er nog 2 personen slapen op de uittrekbare slaapbank in de woonkamer. De begane grond en de eerste verdieping zijn verbonden met een buitentrap.

    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar