Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Agriturismo Monte Acuto

Umbertide, Italië

 

agriturismo-monte-acuto
Favoriet 
 

v.a. 283

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Agriturismo Monte Acuto in Umbertide

Agriturismo Monte Acuto is een kleinschalige agriturismo met een zeer rustige ligging, op de berg Monte Acuto. Door de hogere ligging koelt het 's avonds aangenaam af en is het ook in de warme zomermaanden hier goed toeven. Er is een verwarmd zwembad, zodat u ook in het voor- en najaar heerlijk een duik kunt nemen. De vriendelijke eigenaar Simone woont zelf ook in de agriturismo en geeft u graag tips voor het verkennen van de omgeving. Regelmatig worden er olijfolie- en wijnproeverijen georganiseerd. Gasten waarderen deze agriturismo vanwege de prachtige locatie en de rust die er heerst. Vanaf de agriturismo heeft u een prachtig uitzicht over het dal van de Tiber. Ook de broodjesservice wordt zeer gewaardeerd.

Agriturismo Monte Acuto is een kleinschalige agriturismo met een zeer rustige ligging, op de berg Monte Acuto. Door de hogere ligging koelt het 's avonds aangenaam af en is het ook in de warme zomermaanden hier goed toeven. Er is een verwarmd zwembad, zodat u ook in het voor- en najaar heerlijk een duik kunt nemen. De vriendelijke eigenaar Simone woont zelf ook in de agriturismo en geeft u graag tips voor het verkennen van de omgeving. Regelmatig worden er olijfolie- en wijnproeverijen georganiseerd.

Gasten waarderen deze agriturismo vanwege de prachtige locatie en de rust die er heerst. Vanaf de agriturismo heeft u een prachtig uitzicht over het dal van de Tiber. Ook de broodjesservice wordt zeer gewaardeerd.

Op 500 m hoogte op de berg Monte Acuto, met prachtig uitzicht over het dal van de Tiber. Umbertide ligt op ca. 6 km, te bereiken via een bochtige weg bergafwaarts.

Umbertide is zeer centraal gelegen tussen Perugia en Città di Castello. Maar ook stadjes als Gubbio en Assisi liggen niet ver. Umbertide is een lieflijk stadje met een oude stadwal en een kasteel op het centrale plein waar in de zomermaanden regelmatig iets georganiseerd wordt.

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Perugia: ca. 35 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Huisdieren niet toegestaan
- Ter plaatse kunt u voor ca. € 10 p.p. ontbijten

De appartementen zijn landelijk ingericht en voorzien van:
- Ingerichte keuken met magnetron
- Tv
- Kluisje
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Ieder appartement heeft een eigen zitje in de tuin
- Sommige appartementen bestaan uit 2 verdiepingen

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero