Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villetta Trilo Janna 2P

Stintino, Italië

 

villetta-trilo-janna-2pvilletta-trilo-janna-2pvilletta-trilo-janna-2pvilletta-trilo-janna-2pvilletta-trilo-janna-2p
Favoriet 
     

    v.a. 594

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villetta Trilo Janna 2P in Stintino

    COMODISSIMA VILLA APPARTEMENT op 2 verdiepingen, ingevoegd in de urbanisatie van Cala Rosa tourist. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met kitchenette en een slaapbank, een badkamer, een tv en een wasmachine; de eerste verdieping - tweede badkamer en twee slaapkamers, een met een terras met een uniek uitzicht op de zee en het eiland Asinara. De accommodatie beschikt over een grote tuin met barbecuefaciliteiten en een gereserveerde parkeerplaats. Gezien de ligging is het de ideale vakantiewoning voor diegenen die een ontspannende vakantie willen zonder stress, maar handig lopen naar de zee; voor het huis is het de zee met de eerste kreken van rotsen, gevolgd door 500 meter de lido dell'Ancora, gevolgd door nog eens 500 meter van het strand Seagull, tegenover het Hotel Roccaruja, en weinig meer dan de paradijselijke stranden van Pelosa en Pelosetta. In de directe omgeving van het huis is er ook de bushalte die naar het dorp Stintino gaat, evenals de stranden, zelfs de meest afgelegen, het Stintino-gebied. Voor grotere groepen, grenzend aan het huis, zijn er twee andere vakantiehuizen die gemakkelijk plaats bieden aan 4 personen; het deed dit in het algemeen, indien nodig, een villa voor 14 bedden.


    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius