Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalow 2 + 2

Sirmione, Italië

 

bungalow-2-2bungalow-2-2bungalow-2-2bungalow-2-2bungalow-2-2
Favoriet 
     

    v.a. 486

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bungalow 2 + 2 in Sirmione

    Deze accommodatie ligt in een prachtig park op slechts 3 km van Sirmione, een schiereiland en tegelijkertijd een stad gelegen ten zuiden van het Gardameer. Het park biedt een ongekend aantal faciliteiten die garant staan voor een aangename vakantie.
    Drie grote zwembaden wachten op de gasten van mei tot oktober (afhankelijk van de weersomstandigheden). Het zwembad is uitgerust met gratis ligstoelen en parasols.
    Het kleinere zwembad, ideaal voor kinderen, heeft een bubbelbad en er is ook een nieuwe waterglijbaan.
    Het park heeft een restaurant met internationale en regionale culinaire specialiteiten en een adembenemend uitzicht op het meer. Er zijn speciale thema-avonden met buffetten en barbecues. Er is een breed scala aan sportactiviteiten in het complex: een beachvolleybalveld, een basketbalveld, tafeltennistafels, twee tennisbanen en een midgetgolfbaan.
    In het hoogseizoen organiseert het animatieteam boogschieten.
    Andere diensten die tijdens het seizoen beschikbaar zijn: watersporten, dansen, livemuziek, shows, cabaret en concerten, miniclub, watergymnastiek en aerobics, enz. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een wasruimte. ADSL en draadloze internettoegang is beschikbaar bij de receptie.
    Het dorp heeft een privé zand- en grasstrand dat gemakkelijk kan worden bereikt zonder het dorp te verlaten.

    Deze moderne bungalow heeft een oppervlakte van ca. 40m² en is geschikt voor maximaal 4 personen. De woonkamer beschikt over een bank, die in een comfortabel stapelbed voor twee personen kan veranderen. De keuken, die aan de woonkamer grenst, is volledig uitgerust met o.a. een 4-pits gasfornuis, koelkast en een Italiaans koffiezetapparaat. Er is een slaapkamer voorzien van een twee persoonsbed. De badkamer beschikt over een douche en toilet. De gasten van deze bungalow staat een eigen overdekt terras voorzien van tuinmeubilair ter beschikking. Alle appartementen zijn comfortabel ingericht, hebben centrale verwarming, airconditioning, telefoon, TV met satellietverbinding en eigen parkeerplaats.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino