Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa il Castagno

Sassetta, Italië

 

villa-il-castagnovilla-il-castagnovilla-il-castagnovilla-il-castagnovilla-il-castagno
Favoriet 
     

    v.a. 1.101

    • Max. 11 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa il Castagno in Sassetta

    Deze villa ligt in Valcanina Sassetta op 500 meter boven de zeespiegel in een eeuwenoud bos, op slechts 12 km afstand van de Toscaanse kust. Het huis bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee terrassen. Vanaf het terras dat naar het oosten gaat, heeft u een mooi uitzicht over de vallei ´Pian Delle Vigne´ en het dorpje Sassetta. Het centrum van het dorpje ligt op een afstand van 800 meter. De gasten van dit huis kunnen gebruik maken van een groot zwembad. Het zwembad staat ook ter beschikking voor de gasten van een naastgelegen villa. Bij de voorziening hoort een barbecue en een grote tuin (500m²) voorzien van tuinmeubilair en buitendouche. Op het privé terrein is voldoende parkeerruimte.

    Deze mooie villa heeft een oppervlakte van ca. 160m² en is geschikt voor 8 tot 11 personen. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is een ruime woonkamer voorzien van een grote open haard, een tafel met 11 stoelen en twee tweepersoonsslaapbanken. De keuken die aan de woonkamer grenst is volledig ingericht o.a. met een gasfornuis, een elektrische oven, een koelkast met vriesvak, een broodrooster, een Italiaans en Nederlands koffiezetapparaat en een vaatwasser. Verder bevindt zich in de keuken een kleine houten tafel met een hoekbank. Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot de tuin voorzien van een elegant prieel met tuinmeubilair en eigen barbecue. Op de begane grond bevindt zich de eerste badkamer voorzien van een toilet, bidet, wastafel en wasmachine. Via een binnentrap bereikt u de bovenste verdieping. Er zijn 3 slaapkamers elk met een eigen badkamer met douche, toilet en bidet. Twee slaapkamers beschikken elk over een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. In de derde slaapkamer bevindt zich een tweepersoonsbed en een eenpersoonsslaapbank. Twee slaapkamers delen een gezamenlijk terras met een mooi uitzicht. Het huis is comfortabel ingericht en beschikt over centrale verwarming en TV met satelliet verbinding. In elk vertrek van het huis is voldoende kastruimte.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome