Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment- Rosa 4+2

Sassetta, Italië

 

apartment-rosa-4-2apartment-rosa-4-2apartment-rosa-4-2apartment-rosa-4-2apartment-rosa-4-2
Favoriet 
     

    v.a. 420

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartment- Rosa 4+2 in Sassetta

    Deze mooie villa is onderdeel van het grote park van 1000m2 op de top van de heuvel dichtbij een walnotenbos in het dorp Valcanina Sassetta. Het park biedt vele soorten platen vandaar de classificatie botanische tuin. Het huis staat op een hoogte van 500m boven zeeniveau, slechts 800m vanaf het dorp Sassetta waar u alles vindt wat u nodig heeft zoals een minisupermarkt, restaurants en coffee bars. De zee en het strand Marina di Castagneto ligt 12km verderop, dit maakt dit gebied tot een ideale bestemming voor een complete en ontspannen vakantie. De omgeving is nog ongerept en nog heel natuurlijk gebleven. Bezoekers vinden hier tafels met water en licht. De villa is ideaal voor een complete en ontspannen vakantie dankzij de omgeving van de omliggende laaglanden is de temperatuur altijd lager dan 3 of 4 graden. Het huis bestaat uit twee appartementen; Rosa - 5+2 pax op de eerste verdieping en Peony - 4+2 pax op de begane grond.

    Dit appartement ligt op de eerste verdieping geschikt voor 5-7 personen met een oppervlakte van 80m2. In de tuin kunnen de gasten gebruik maken van een oven op hout en barbecue. Vanaf de tuin, via de buitentrap naar boven heeft u toegang tot de woonkamer met open haard en een eethoek. In de keukenhoek staat een afwasmachine, gasfornuis, oven en koelkast met vriesvak. In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank. Vanaf de woonkamer heeft u direct toegang tot de badkamer, ingericht met douche, en de twee slaapkamers-een met een eenpersoonsbed en een met een groot bed. In de opslagruimte op de begane grond staat een wasmachine. U kunt parkeren op het terrein van het huis.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione