Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villetta Medium Verdello 5 pax

San Vincenzo, Italië

 

villetta-medium-verdello-5-paxvilletta-medium-verdello-5-paxvilletta-medium-verdello-5-paxvilletta-medium-verdello-5-paxvilletta-medium-verdello-5-pax
Favoriet 
     

    v.a. 1.123

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villetta Medium Verdello 5 pax in San Vincenzo

    Ons resort bevindt zich in San Vincenzo (LI), aan de Etruskische Kust, op enkele kilometers van de Golf van Baratti. Vanaf deze prachtige bevoorrechte locatie kunt u enkele van de beroemdste plekken in Toscane bewonderen. Tijdens uw vakantie mag u de kans niet missen om middeleeuwse dorpen zoals Suvereto, Castagneto Carducci, Bolgheri, Campiglia Marittima of kunststeden zoals Pisa, Siena en Florence te bezoeken.
    In dit groene gebied zijn er drie zwembaden: een groot zwembad van 26×12,5 meter en 1,40 meter diep, een middelgroot zwembad van 14x10 meter en 0,90 meter diep, en een klein kinderzwembad in de vorm van een cirkelvormig kwadrant met een diepte van 0 tot 0,40 meter.
    Toegang is ook gegarandeerd voor mensen met een handicap.

    Ligstoelen, parasols en een zonneterras om u alle gewenste comfort te bieden. U kunt genieten van het landschap terwijl u ontspant op de ligstoelen aan het zwembad en de energie van onze aarde inademt: de kleuren, geuren en sfeer zullen uw blik vasthouden en u magische momenten bezorgen.
    Niet ver van de zwembaden vindt u de zwembadbar, gezellig en functioneel, de ideale plek voor een verfrissend drankje of een lekker ijsje, terwijl u van de zon geniet en omgeven bent door de geuren van het mediterrane struikgewas.

    Kinderen en tieners:
    Voor de jongste gasten (vanaf 4 jaar) is er een speciaal opgeleid personeel om hen een tijd vol activiteiten, prikkels, plezier en ontdekkingen te bezorgen: muzikale en culturele evenementen, ludiek-creatieve workshops, activiteiten in de natuur en momenten van samenzijn voor iedereen.

    Dieren:
    Voor de viervoetige vrienden is er ook een agility-ruimte om te rennen, van ongeveer 90 m², uitgerust met speelgoed en een fontein.
    Het "Hondenstrand San Vincenzo", op ongeveer 1200 meter van de receptie, uitgerust met parasols en ligstoelen, staat ter beschikking van de gasten (extra service tegen betaling en op reservering, afhankelijk van beschikbaarheid).

    Sport en activiteiten:
    Train op onze tennisbanen, paddle- of volleybalvelden, of zwem in onze zwembaden. Geniet van zeillessen, windsurfen, stand-up paddling, ga de zee op met onze kano's, waterfietsen, bananenboot, verken de omgeving door onze mountainbikes, e-bikes of klassieke fietsen te huren.

    Restaurants:
    De vijf restaurants zijn ontworpen om unieke smaakervaringen te bieden, elk met zijn eigen ingrediënten en bijzonderheden om te ontdekken. De rode draad die de gast begeleidt tijdens deze culinaire reis is ons streven om het gebied te waarderen en de excellentie ervan te behouden: gasten kunnen onze landbouwproducten ontdekken zoals groenten, bloem, wijn, grappa en gin, naast geselecteerde ingrediënten van lokale productiebedrijven. Dit is onze manier om te zorgen voor degenen die niet alleen op zoek zijn naar de schoonheid van het landschap, maar ook de geschiedenis willen ervaren op hun bord.

    Avondevenementen:
    Wanneer de avond valt, gaan de lichten van Riva degli Etruschi aan! De evenementenkalender omvat avonden met livemuziek, openluchtbioscoop, theatervoorstellingen en vele andere onmisbare activiteiten voor het hele gezin.



    De villa's ontlenen hun naam aan een witte druivensoort die in Toscane wordt verbouwd. Gelegen in het hart van ons eeuwenoude park op een paar meter van de zee, zijn het essentiële oplossingen, perfect om u te laten bedwelmen door de kleuren en geuren van ons land en een verblijf te beleven dat gewijd is aan pure ontspanning

    Gelegen op een afstand variërend van 100 tot 200 meter van de zee, strekken onze villa's zich uit over een oppervlakte van ongeveer 43 vierkante meter, hebben twee slaapkamers, een tweepersoonsbed en een met stapelbedden, een woonkamer met een slaapbank, een keuken, een badkamer en een balkon met twee stoelen.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero