Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Residence Gallura

San Teodoro, Italië

 

appartementen-residence-gallura
Favoriet 
     

    v.a. 254

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartementen Residence Gallura in San Teodoro

    De Residence Gallura is een complex van appartementen gelegen op de begane grond of de 1e etage, verfraaid met zichtbare stenen, goed onderhouden groen gazon en groene bloemperken. Deze appartementen zijn geschikt voor wie op zoek is naar een verblijf met kitchenette nabij het centrum van San Teodoro. De appartementen zijn eenvoudig ingericht en beschikken over alle functionaliteiten die nodig zijn voor een fijn verblijf. Zo kunt u genieten van de buitenlucht op uw eigen balkon of terras en indien u wilt barbecueën, dan kan dat bij een van de gedeelde barbecue plaatsen. Hier hebben al een veel gezellige avonden plaatsgevonden. Het is mogelijk om fietsen te lenen bij deze accommodatie zodat u de omgeving met de fiets kunt ontdekken. Fiets bijvoorbeeld naar het strand of het centrum van San Teodoro en geniet van de Sardijnse zon onder het genot van een heerlijke pasta en een verkoelend drankje. De gasten van deze Residence Gallura zijn erg tevreden over de

    De Residence Gallura is een complex van appartementen gelegen op de begane grond of de 1e etage, verfraaid met zichtbare stenen, goed onderhouden groen gazon en groene bloemperken. Deze appartementen zijn geschikt voor wie op zoek is naar een verblijf met kitchenette nabij het centrum van San Teodoro.
    De appartementen zijn eenvoudig ingericht en beschikken over alle functionaliteiten die nodig zijn voor een fijn verblijf. Zo kunt u genieten van de buitenlucht op uw eigen balkon of terras en indien u wilt barbecueën, dan kan dat bij een van de gedeelde barbecue plaatsen. Hier hebben al een veel gezellige avonden plaatsgevonden.

    Het is mogelijk om fietsen te lenen bij deze accommodatie zodat u de omgeving met de fiets kunt ontdekken. Fiets bijvoorbeeld naar het strand of het centrum van San Teodoro en geniet van de Sardijnse zon onder het genot van een heerlijke pasta en een verkoelend drankje.

    De gasten van deze Residence Gallura zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding en de ligging van de accommodatie.

    Residence Gallura is gelegen nabij het centrum van San Teodoro en op ongeveer 2,5 km van La Cinta. U loopt in ongeveer 5 minuten van de accommodatie naar het centrum van San Teodoro. Hier vindt u verschillende bars, restaurant en, in het hoogseizoen, een bruisend nachtleven.
    Het langgerekte witte zandstrand van La Cinta bevindt zich ook op loopafstand van de accommodatie. Hier kunt u plaatsnemen en gewoonweg genieten van strand, de zee en elkaar. Er is ook een kitesurfschool aanwezig, voor de actievelingen een leuke en uitdagende activiteit.

    De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 300 m van de accommodatie af.

    - Centrum San Teodoro: ca. 500 m
    - Strand La Cinta: ca. 2,5 km

    Met de auto:
    Gratis parkeerplaats

    Met het vliegtuig:
    - Luchthaven Olbia: ca. 30 km
    Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken, dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

    - Receptie van 09:00 tot 13:00 uur en van 17:00 tot 20:00 uur (aankomsten na 20:00 uur moeten worden overeengekomen en kunnen worden onderworpen aan een toeslag)
    - Er is geen lift aanwezig in deze accommodatie

    De appartementen zijn ten minste voorzien van:
    - Kitchenette met inventaris en oven/magnetron
    - Badkamer met douche, toilet en föhn
    - Woongedeelte met zithoek
    - Tv
    - Airconditioning
    - Terras of balkon met zitje

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero