Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Fattoria Pagnana

Rignano sull Arno, Italië

 

fattoria-pagnana
Favoriet 
 

v.a. 668

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Fattoria Pagnana in Rignano sull Arno



Fattoria Pagnana is precies waar ik naar zocht: een pittoresk adresje waar je omringd wordt door een schilderachtig landschap en de typische Toscaanse wijn- en olijfgaarden (leuk!). Deze speciale plek in het hart van de Toscaanse heuvels vind je net buiten het dorpje Rignano sull'Arno. Je merkt en proeft aan alles dat hier al jarenlang tradities worden voortgezet. Hier wordt al ruim 50 jaar de Chianti druif met liefde verbouwd door de familie. Naast dat je de wijn kunt proeven geven de eigenaren je ook graag een rondleiding door de wijnkelder.

Deze agritourismo bestaat uit meerdere boerderijen die verbouwd zijn en een traditionele Toscaanse inrichting hebben. Compleet met houten balken en terracotta tegels. Na een heerlijke wijnproeverij is het hier heerlijk ontspannen bij één van de twee zwembaden. Ga je er liever op uit om Toscane te ontdekken? De vriendelijke eigenaren geven je met veel liefde tips over de regio. Het is hier zo mooi dat je niet meer weg wilt.


  • GeneralFacility:totaal aantal kamers: 21;klasse: eenvoudig;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);voorzieningen voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis);borg;toeristenbelasting;bedlinnen inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week: extra verschoning op verzoek (tegen betaling);handdoeken inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week: extra verschoning op verzoek (tegen betaling);souvenirwinkel (binnen de accommodatie);wasgelegenheid;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar (op te geven bij reservering);plaats op parkeerterrein: gratis;huisdieren; excl. voer: 10;00 €;eindschoonmaak: bij de reissom inbegrepen,Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis);borg;toeristenbelasting;souvenirwinkel (binnen de accommodatie);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week: extra verschoning op verzoek (tegen betaling);handdoeken inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week: extra verschoning op verzoek (tegen betaling);massage (tegen betaling);babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin; van april t/m oktober;tennisbaan (niet overdekt);tafeltennis;buitenzwembad (van mei t/m september)(zoet water; badmuts verplicht; ligstoelen; parasol);babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar (op te geven bij reservering);plaats op parkeerterrein: gratis;huisdieren; excl. voer: 10;00 €;eindschoonmaak: bij de reissom inbegrepen,Pools:buitenzwembad (van mei t/m september)(zoet water; badmuts verplicht; ligstoelen; parasol),Optional:verwarming: op aanvraag circa 14;00 € per eenheid per dag (ter plekke te betalen);airconditioning: op aanvraag (ter plekke te betalen);extra schoonmaak kamer: op aanvraag (ter plekke te betalen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin; van april t/m oktober,Sports:tennisbaan (niet overdekt);tafeltennis,Wellness:massage (tegen betaling),Mandatory:borg huisdieren: circa 100;00 € per stuk per verblijf (ter plekke te betalen; verplicht);toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),Deposit:borg: circa 150;00 € per verblijf (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-06-2025 668,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari