Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lu Nibareddu Residence

Porto Taverna, Italië

 

lu-nibareddu-residencelu-nibareddu-residencelu-nibareddu-residencelu-nibareddu-residencelu-nibareddu-residence
Favoriet 
 

v.a. 186

  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lu Nibareddu Residence in Porto Taverna

Deze vakantiewoningen bij Porto San Paolo zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die vakantie willen vieren aan de kust van Sardinie omringd door natuur. Vanuit je vakantieverblijf kun je Sardinië verkennen en diverse activiteiten ondernemen die in de omgeving mogelijk zijn.

Het vakantiepark heeft twee speelplekken voor kinderen, waarvan een op het strand, met enkele speeltoestellen en speeltjes; een van de zwembaden heeft een ondiep kindergedeelte. 

Het vakantiepark bestaat uit 100 appartementen die samen een klein vakantiedorp vormen op 15 tot 1500 meter van het strand gelegen. Verblijf je in een appartement dan kun je kiezen voor self-catering of voor de hotelformule waarbij je elke avond kunt aanschuiven in het restaurant. Alleen ontbijt is ook mogelijk. 

Er zijn diverse typen appartementen beschikbaar op dit vakantiepark. Studio's en tweekamerappartementen voor 2 tot 4 personen en driekamerappartementen geschikt voor 2 tot 6 personen. Ook zijn er vrijstaande vakantiewoningen beschikbaar voor maximaal 6 personen. Wil je een vakantiewoning mèt zeezicht dan kun je ook deze optie met bijbetaling bijboeken. 

Het vakantiedorp beschikt over twee goede restaurants met pizzeria, een bar aan het strand en 2 zwembaden. Een wat hoger gelegen zwembad met panoramisch uitzicht en een zwembad gelegen bij het restaurant, dit zwembad heeft een ondiep kindergedeelte. 

De accommodatie wordt aangeboden inclusief de kosten voor gas, water, elektriciteit en eindschoonmaak en indien beschikbaar airconditioning. De 1e set bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen, de wissels zijn niet bij de prijs inbegrepen en tegen betaling beschikbaar. Bij alle appartementen is het mogelijk om de services van de hotelformule bij te boeken tegen een meerprijs. Wasmachines zijn niet aanwezig, een wasserette is te vinden op 500m van de receptie in het dorpje Monte Petrosu. 

Tegen betaling kan op het strand een beachkit worden gehuurd, t.w. 2 ligstoelen en een parasol, de kosten hiervoor varieren per seizoen. In het hoogseizoen is het aan te raden dit vooraf te reserveren.


Beschikbaarheid en prijs 

De beschikbaarheid van deze accommodatie gaat op aanvraag, mail hiervoor naar sardinie@tritt.nl, u ontvangt binnen 24 uur een reactie. Weergegeven beschikbaarheid in de kalender is niet de actuele situatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

De huurprijzen voor de appartementen en villa's op 100m van het strand en aan het strand zijn op aanvraag. Indien deze beschikbaar zijn, ontvangt u bij aanvraag tevens de actuele prijs voor uw gewenste data. De weergegeven prijzen voor deze appartementen en villa's zijn derhalve indicatief en niet definitief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De accommodatie is gelegen in Porto Taverna op slechts 18 km van Olbia, naast de prachtige Costa Smeralda. Met een uitzicht op de eilanden Tavolara en Molara is de residence gelegen op loopafstand van het Porto Taverna strand. De appartementen zijn ook op slechts enkele kilometers van de plaatsen San Teodoro, Porto San Paolo en Golfo Aranci gelegen. Daarnaast zijn ook de populaire plaatsen Porto Cervo en Porto Rotondo aan de Costa Smeralda goed te bereiken vanaf de accommodatie.

Naast deze mooie plaatsen zijn er nog meer dagtripjes te maken vanuit het vakantiedorp. Boottotchtjes naar Tavolara, Molara, de La Maddalena archipel zijn een van de vele mogelijkheden. Kanotochtjes onder begeleiding van een gids leiden je naar een prachtige plek genaamd Sassi Piatti, paardrijden langs La Cinta met zijn prachtige witte stranden zorgen voor een adembenemende zonsondergang. Dit zijn slechts enkele van de vele excursie mogelijkheden die in de omgeving mogelijk zijn.

Naast de ideale locatie aan de kust heeft ook de prachtige natuur in de omgeving veel te bieden. De omgeving leent zich uitermate voor mountainbike tours die starten vanaf de residence. De tours leiden onder anderen naar het Porto Taverna en Cala strand maar ook een bezoekje aan een van de watervallen in de omgeving behoort tot de mogelijkheden.

Porto San Paolo 4 km, San Teodoro 13 km, Olbia 18 km, Porto Rotondo 33 km, Golfo Aranci 37 km, Porto Cervo 45 km,



Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen die vakantie willen vieren aan de kust midden in de natuur. Vanuit uw vakantieverblijf kunt u Sardinië verkennen door een van de vele activiteiten die in de omgeving mogelijk zijn. De Residence heeft twee speciaal voor kinderen ingerichte speelruimtes waar diverse speeltoestellen en speeltjes zijn. Één van de twee speelruimtes bevindt zich op het privé gedeelte van het Porto Taverna strand.


  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Vakantieappartementen bij zee (op afstand van 15 a 1500 m van het strand) 2 Zwembaden open van 18/04-06/11 (weersafhankelijk) Gratis Wifi in 4 openbare zones (zwembad, receptie, bar en restaurant) - mobiele wifi sleutel Euro 5,00 per dag (ook te gebruiken in appartement) Deel appartementen voorzien van airco Voetbalveldje (5 tegen 5) / tennisbaan (€) Restaurant met zeezicht Beachbar Speelplekken voor kleine kinderen Receptie (open 09.00-22.00 u) Gratis parkeergelegenheid (onbewaakt) Tours en excursies aanbod Wateractiviteiten en cursussen zoals suppen, duiken, snorkelen, surfen, kayakken Transfer v/n Olbia (€) Ontbijt en halfpension optioneel (€) Gratis shuttle service strand (01.06 - 30.09) Aankomst dagelijks tot 17.07 en na 20.08 met een min. verblijf van 3 nachten Aankomst dagelijks tussen 17.07 en 20.08 met een min. verblijf van 7 nachten

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero