Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tutti Frutti

Pompeiana, Italië

 

tutti-fruttitutti-fruttitutti-fruttitutti-fruttitutti-frutti
Favoriet 
     

    v.a. 785

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tutti Frutti in Pompeiana

    In de heuvels boven de kustplaats Riva Ligure ligt Pompeiana. Een middeleeuws dorpje omringt door olijfgaarden bloemen, planten en groenten. De berg San Bernardo voorziet Pomeiana zomers van een heerlijke zeebries en bescherming tegen koude wind in de winter. De agriturismo van Silvia en Nino ligt net buiten het centrum van Pomeiana. Er zijn palmbomen en er groeien sinaasappels, mandarijnen en citroenen aan de bomen. Het terrein beslaat een aantal hectare grond, ongeveer 15.000 m2. Er is een kleine wijngaard en er wordt groente en fruit verbouwd. Verdeeld over dit terrein hebben de eigenaren vier vakantiewoningen ingericht. De familie vindt het heerlijk om gasten te ontvangen, u kunt dus een warm welkom verwachten en hun service is uitstekend en heel persoonlijk. In de nabije omgeving kunt u genieten van het landelijke leven, rust en frisse lucht, paardrijden, wandelen of fietsen en natuurlijk de zee, maar 5 autominuten verwijderd van uw vakantiewoning! De zandstranden van Riva Ligure zijn mooi en schoon. De rotsen rondom het strand zijn heerlijk om op te zonnen of om vanaf te duiken in de helder blauwe zee van Liguria. In riva ligure kunt u ook zeilen, surfen en duiken.

    Casa tutti frutti is een compleet gerenoveerde 'rustico' vervaardigd uit traditionele steen en houtsoorten uit Pompeiana. Het huis en het terras staan gericht op het zuiden en hebben een prachtig uitzicht over de zee. De inrichting is in Italiaans landelijke stijl, met veel liefde gedecoreerd door de eigenaresse. Het huis is ongeveer 50 m2 en is als volgt ingedeeld; Woonkamer met open keuken en eettafel, badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed waar ook een tweepersoonsbed van gemaakt kan worden. Er is plaats voor een kinderbedje en een extra eenpersoonsbed (op aanvraag vooraf). Op het zonnige terras is tuinmeubilair, een parasol. De agriturismo heeft een eigen opgang, een grote tuin en u heeft een eigen parkeerplaats op het terrein.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome