Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Bosco de Medici

Pompei, Italië

 

resort-bosco-de-medici
Favoriet 
 

v.a. 1.377

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Resort Bosco de Medici in Pompei



Wanneer ik wandel langs de mysterieuze overblijfselen van Pompeï, de stad die volledig verwoest werd door een vulkaanuitbarsting, kijk ik mijn ogen uit. Wat is het hier toch bijzonder mooi! Ik verblijf op slechts 15 minuutjes lopen hier vandaan bij Resort Bosco de Medici. Bij dit bijzondere adresje met eigen wijnmakerij, kreeg ik veel leuke tips voor activiteiten en uitstapjes in de buurt. Van een uitgebreide wandeling door Pompeï, tot een typisch Italiaans diner tussen de fruitbomen die nu net zo mooi in bloei staan. 

De kamers en suites van Resort Bosco de Medici zijn charmant ingericht en voorzien van een heerlijk terras met uitzicht op de tuin of de wijngaard. Vanaf hier kun je de veelzijdige regio Campania gaan ontdekken. Toer langs de beroemde Amalfi kust, ga paardrijden in het binnenland of neem deel aan een van de fantastische kookcursussen. Bezoek Napels, slenter door de nauwe en steile straatjes van deze bruisende stad en geniet van een welverdiende gelato op een van de gezellige pleinen. Na een dag op pad te zijn geweest, is het heerlijk om af te koelen in het mooie zwembad met betoverend uitzicht op de Vesuvius.


  • Mandatory:toeristenbelasting: circa 3;00 € per persoon per nacht contant; per betaalpas of creditcard te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (tegen bijbetaling);drinkgelegenheden: american bar,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 2 jaar; op aanvraag circa 20;00 € per stuk per nacht (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen);huisdieren; excl. voer: op aanvraag circa 20;00 € per nacht (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Pools:handdoekenservice;kinderzwembad(zoet water);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 20 meter; breedte: 10 meter)(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice (tegen betaling);televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (tegen bijbetaling);drinkgelegenheden: american bar;wi-fi;toeristenbelasting (contant; per betaalpas of creditcard te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;solarium (tegen betaling);massage (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;kinderzwembad(zoet water);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 20 meter; breedte: 10 meter)(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel);schoonmaak kamer 1 keer per dag,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Wellness:solarium (tegen betaling);massage (tegen betaling),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 18;totaal aantal verdiepingen: 1;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (24 uur geopend);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice (tegen betaling);televisiehoek;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi;toeristenbelasting (contant; per betaalpas of creditcard te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2024 1.377,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero