Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Residence Sant'Anna

Pietra Ligure, Italië

 

appartementen-residence-santaposanna
Favoriet 
 

v.a. 84

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Residence Sant'Anna in Pietra Ligure

Residence Sant'Anna is een fijne accommodatie met een heerlijk zwembad en een ideale ligging op loopafstand van het gezellige stadje Pietra Ligure. De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben een balkon met zeezicht. In het voor- en naseizoen kunt u per appartement gratis gebruik maken van 2 ligbedden en parasol op het strand (in het hoogseizoen tegen betaling). De gratis shuttlebus brengt u weer terug van het strand naar uw appartement. Gasten waarderen met name het zwembad en het prachtige uitzicht over zee. Ook kunt u dagelijks vers brood bestellen voor een lekker ontbijt.

Residence Sant'Anna is een fijne accommodatie met een heerlijk zwembad en een ideale ligging op loopafstand van het gezellige stadje Pietra Ligure. De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben een balkon met zeezicht. In het voor- en naseizoen kunt u per appartement gratis gebruik maken van 2 ligbedden en parasol op het strand (in het hoogseizoen tegen betaling). De gratis shuttlebus brengt u weer terug van het strand naar uw appartement.

Gasten waarderen met name het zwembad en het prachtige uitzicht over zee. Ook kunt u dagelijks vers brood bestellen voor een lekker ontbijt.

Residence Sant'Anna ligt op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Pietra Ligure en het zandstrand. Tegenover de appartementen ligt een prachtige botanische tuin.

Pietra Ligure ligt tussen Savona en Alassio. Dit kleine, oude en bruisende stadje is inmiddels uitgegroeid tot een erg gewaardeerd toeristenoord. Langs de lange promenade met veel palmbomen, agaven en bougainvilles, zijn diverse bars, restaurants en een 3 km lang zandstrand te vinden. Door Pietra Ligure loopt de spoorlijn die de diverse plaatsjes aan de kust onderling verbindt. Pietra Ligure straalt volop gezelligheid uit en heeft een karakteristiek centrum.

- Centrum Pietra Ligure: ca. 600 m
- Albenga: ca. 20 km
- Savona: ca. 29 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats (beperkte beschikbaarheid)
- Parkeergarage (ca. € 7 p.n.)

Alle appartementen zijn voorzien van:
- Woongedeelte
- Kitchenette met koelkast, gaskookplaten en magnetron
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon met zitje en zeezicht

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero