Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tale Suite

Piedimonte Etneo, Italië

 

tale-suite
Favoriet 
 

v.a. 874

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Tale Suite in Piedimonte Etneo



In het aangename najaarszonnetje bestel ik op een terrasje een espresso. Ik vraag aan de ober of hij leuke tips heeft voor Sicilië en we raken meteen aan de praat. Hij vertelt me dat deze week de weeromstandigheden perfect zijn om de vulkaan Etna te beklimmen. “Kijk, dat is de vulkaan!” Hij wijst naar rechts. “Het is wel een pittige klim hoor, maar je kunt ook met de lift omhooggaan als je wilt.” Ik geef aan dat ik wel van een stevige wandeling houd. “Dan zal ik je voorstellen aan Gloria, een vriendin van mij. Zij kan je alles vertellen over deze wandeling en het leuke is dat ze de gastvrouw is van een bijzonder plekje verderop. Zal ik je anders even brengen?”

Een paar minuten laten zit ik met Gloria op het terras van Tale Suite te genieten van een glaasje wijn. Vol trots vertelt ze over deze plek en het prachtige restaurant. Als ik haar moet geloven maakt de chef-kok de lekkerste gerechten waarbij creativiteit en respect voor de ingrediënten voorop staan. Een culinair hoogstandje dus!

Ik vertel Gloria dat het me fantastisch lijkt om de Etna te beklimmen deze week. Ze glimlacht en kijkt even weg. “Eliza! Waarom blijf je niet een paar dagen gezellig hier?” Ik begin te stralen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. “Voor vanavond zal ik een reservering voor je maken in het restaurant”, zegt Gloria. Mijn maag begint spontaan te knorren. Ik kan niet wachten!
  • Regular:kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;buitenzwembad;schoonmaak kamer 6 keer per week,Pools:buitenzwembad,Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:receptie;kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 6 keer per week;huisdieren toegestaan
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-11-2024 874,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari