Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Piandineve

Passo del Tonale, Italië

 

piandinevepiandinevepiandinevepiandinevepiandineve
Favoriet 
 

v.a. 593

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Piandineve in Passo del Tonale

8-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Piandineve

Op een rustig plekje aan de rand van het dorpje Passo del Tonale ligt hotel Piandineve, dat volledig gerenoveerd is begin 2022. Een ideaal hotel voor zowel families als stellen en omgeven door het sneeuwzekere skigebied Adamello Ski, wat ruim 100 kilometer aan pistes telt. Je vindt hier voldoende afdalingen voor élk niveau wintersporter, van beginner tot expert. Maar ook wandelaars en langlauffanaten zijn hier zeker op hun plek met verschillende mooie wandelroutes en langlaufloipes. Het hotel heeft een prachtige ligging op slechts 200 meter van de skilift, waar je gemakkelijk naar toe loopt. Eenmaal terug in het hotel geniet je met uitzicht op het winterse landschap van een lekkere Italiaanse maaltijd. Dit is wintersport op z'n Italiaans!
  • Bar
  • Discotheek
  • Fitness
  • Sauna
  • Skistalling,

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero