Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Vista Maddalena

Palau, Italië

 

residence-vista-maddalenaresidence-vista-maddalenaresidence-vista-maddalenaresidence-vista-maddalenaresidence-vista-maddalena
Favoriet 
 

v.a. 275

  • 3 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Residence Vista Maddalena in Palau

De appartementen van Residence Vista Maddalena zijn gelegen in Olbia Tempio aan de noordoostkant van Sardinië. Het strand ligt op slechts 150 meter en het gezellige centrum van de havenstad Palau op 500 meter. Palau beschikt over vele restaurants en bars. Ook is Palau het vertrekpunt voor de veerdiensten naar de eilanden van de La Maddalena Archipel.

De stranden van Palau zijn uitermate geschikt voor het beoefenen van watersporten zoals duiken, snorkelen, (kite)surfen en zeilen. Het zijn echte bountystranden, witte zandstranden en helderblauw water. Het historische centrum van Palau met zijn gezellige avondmarkt is zeker een bezoek waard.

Residence Vista Maddalena is een vakantiepark gebouwd in Sardijnse stijl met een grote Mediterrane tuin. Deze mediterrane tuin verbindt de appartementen (42 in totaal) met het centraal gelegen zwembad. Je kunt hier verblijven in een studio of een tweekamerappartement. De residence wordt omgeven door een pijnbomenbos van waar je een prachtig uitzicht hebt op de eilanden La Maddalena en Santo Stefano. Vanuit Palau bereik je de Maddalena eilanden in slechts 20 vaarminuten. 

Behalve het grote zwembad, biedt deze vakantie accommodatie op Sardinie barbecues voor algemeen gebruik en is er voor de kids een speeltuintje met enkele speeltoestellen, het huren van fietsen is eveneens mogelijk, ideaal om de omgeving te verkennen. 

Informatie m.b.t. de huurprijs en beschikbaarheid 

Deze accommodatie kent bijkomende kosten voor gas, water, licht, airconditioning en linnengoed (1e set), deze kosten zijn exclusief en niet opgenomen in de huurprijs. De kosten staan vermeld onder de prijstabel/kalender bij 'Bijkomende kosten', onder de noemer 'servicekosten' (ook terug te vinden op de factuur). Deze kosten dien je ter plaatse bij check-in te betalen. Voor een indicatie van de uiteindelijke prijs van deze appartementen is het raadzaam deze kosten mee te berekenen. 

Beschikbaarheid op aanvraag, de kalender geeft niet de actuele beschikbaarheid weer, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Op loopafstand ligt het centrum van Palau (500m). Vanuit hier kun je ondermeer de veerboot naar de Maddalena Archipel nemen. Zeker een bezoek waard. Van de tientallen eilanden van de archipel La Maddalena zijn er 7 bewoond: La Maddalena, Razzoli, Santo Stefano, Caprera, Santa Maria, Spargi en Budelli. Alle eilanden van de archipel vallen onder het natuurgebied Parco Nationale Arcipelago di La Maddalena. Het grootste eiland en tevens het meest bezochte is La Maddalena. Caprera (het eiland waar Garibaldi stierf, een van de 'vaders des vaderlands 'van Italië), is een paradijs voor snorkel liefhebbers en duikers en met wat geluk spot men hier ook dolfijnen!

Porto Cervo is te vinden op 25 km afstand en het vliegveld en de haven van Olbia bereik je op 50 km afstand.

Bootexcursies op eigen gelegenheid vanaf Palau:

- Halve dag excursie: Het nationale park van de La Maddalena-archipel.

- Boottocht langs Costa Smeralda inclusief de jetset haven van Porto Cervo.

7 kilometer ten westen van Palau ligt het windsurfparadijs Porto Pollo genaamd (ook wel bekend als Portu Puddu) met het bijgelegen eilandje Isola dei Gabbiani.

Een aantal kilometers ten westen van Porto Pollo liggen de uitgestrekte zandstranden van Santa Teresa, gevolgd door het  bijzondere schiereiland Capo Testa. Capo Testa wordt gekenmerkt door boeiende rotsformaties langs idyllische baaitjes. Tijdens zonsondergang is het rotsen spektakel het allermooist. Vanaf de vuurtoren op Capo Testa kunnen heerlijke wandeltochten gemaakt worden langs de verschillende wandelroutes. Tijdens deze wandelingen staat aangegeven welke flora en fauna aanwezig is in het gebied. Tijdens de wandeling  kunnen verschillende dieren in de rotsenvormen worden gefantaseerd. De perfecte plek voor liefhebbers van wandelen, birdwatching, natuurfotografie en levensgenieters.

Proef de beroemde DOCG Vermentino di Gallura en de krachtige rode wijnen van de DOC Cannonau bij het beroemde wijndomein . Het wijndomein is gelegen op de weg naar Porto Cervo. De eigenaren geven u een toer over het landgoed met de wijnkelder, de kunstgalerie en wijnkantine waar de wijnen geproefd kunnen worden. In 1997 hebben de broers Surrau de eerste wijngaarden geplant. De eerste oogst was in 2004. Vanaf dat moment worden de wijnen naar landen over de hele wereld geexporteerd.

In de zomermaanden vindt in het centrum van Olbia (ca. 45 km van de accommodatie), het zomerfestival 'L'Estate Olbiese' plaats. Een cultureel festival met concerten, optredens, lezingen en cabaretvoorstellingen. Voor de cultuurliefhebbers zijn het archeologisch museum, de kerk van San Simplicia en de kerk van San Paolo in het historische centrum zeker een bezoekje waard. 

De  vertrekt vanaf Genova, Livorno of Piombino naar Olbia. Sardinië is dus perfect te combineren met . Combineer met een vakantiehuis aan de  of een gemoedelijke agriturismo in de groene heuvels van Toscane.

 kan op de luchthaven van Olbia (45 km) vanaf Amsterdam of Brussel.  




  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Zwembad Airconditioning in alle appartementen Wifi zone Bar open v.a. 1 april Ontbijt Italiaans € 3,90 per persoon Ontbijt Continentaal € 8,00 per persoon Barbecue voor gezamenlijk gebruik Wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik Speeltuintje Fietsverhuur (€ op aanvraag) Aankomst vrij hoogseizoen met een min. verblijf van 5 nachten Aankomst midden- en laagseizoen vrij met een min. verblijf van 3 nachten Hoogseizoen activiteiten w.o. aquagym Strand op 150 meter Centrum Palau op 500 meter

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari