Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Orbetello Family Camping Village

Orbetello, Italië

 

orbetello-family-camping-village
Favoriet 
 

v.a. 247

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Orbetello Family Camping Village in Orbetello

Orbetello Family Camping Village is een erg leuke camping voor gezinnen met kinderen. Voor iedereen is hier wel iets te doen. Het animatieteam zorgt voor het nodige vermaak gedurende het seizoen en in het waterparadijs kunt u kiezen uit verschillende baden. Zo kunt u relaxen in jacuzzi of baantjes trekking in het semi-olympische zwembad, de kinderen die vermaken zich ondertussen in een van de kinderbaden, of gewoon bij u in de jacuzzi. Op het sportveld kunnen de kinderen zich helemaal uitleven met hun nieuwe vakantie vrienden. Een potje voetbal kan altijd wel! De jongere kinderen vermaken zich met hun leeftijdsgenootjes in de speeltuin en u kunt onder tussen lekker een drankje doen op het terras van het restaurant. Hier bent u uiteraard ook van harte welkom om een hapje te komen eten, wel zo makkelijk! Gasten van Orbetello Family Camping Village zijn zeer tevreden over de ligging en de faciliteiten van deze Toscaanse familiecamping.

Orbetello Family Camping Village is een erg leuke camping voor gezinnen met kinderen. Voor iedereen is hier wel iets te doen. Het animatieteam zorgt voor het nodige vermaak gedurende het seizoen en in het waterparadijs kunt u kiezen uit verschillende baden. Zo kunt u relaxen in jacuzzi of baantjes trekking in het semi-olympische zwembad, de kinderen die vermaken zich ondertussen in een van de kinderbaden, of gewoon bij u in de jacuzzi.

Op het sportveld kunnen de kinderen zich helemaal uitleven met hun nieuwe vakantie vrienden. Een potje voetbal kan altijd wel! De jongere kinderen vermaken zich met hun leeftijdsgenootjes in de speeltuin en u kunt onder tussen lekker een drankje doen op het terras van het restaurant. Hier bent u uiteraard ook van harte welkom om een hapje te komen eten, wel zo makkelijk!

Gasten van Orbetello Family Camping Village zijn zeer tevreden over de ligging en de faciliteiten van deze Toscaanse familiecamping.

Door de ligging tussen de zee en de lagune van Orbetello is deze leuke camping omringt door natuur.

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats (1 auto per stacaravan toegestaan)

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 195 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Betalingssysteem met elektronische armband, contant betalen niet mogelijk
- Het is verboden om op de camping met auto's of bromfietsen rond te rijden


Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari