Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Bagolaro

Nerola, Italië

 

il-bagolaro
Favoriet 
 

v.a. 795

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Il Bagolaro in Nerola



Zodra ik uit mijn auto stap, weet ik wat ik moet doen. De prachtige tuin van Il Bagolaro roept mijn naam. Ik loop de tuin in en neem alle kleuren en geuren in me op. Eigenaresse Valentina komt vol enthousiasme aanlopen. Ze heeft mijn auto vast horen aankomen. Valentina geeft me een rondleiding over hun adresje, een echte Italiaanse agriturismo; een werkende boerderij waar je tevens als gast kan overnachten. De boerderij heeft een lange geschiedenis en is sinds de jaren '50 in bezit van de familie van Valentina.

Het gele hoofdgebouw is het middelpunt van een maar liefst 150 hectare groot landgoed vol met wijngaarden en olijfbomen. Naast olijfolie en wijn produceert, de familie van Valentina ook lokale specialiteiten, zoals paté en chocolade. Mijn maag begint al te rommelen bij het idee.

Als laatste laat Valentina mij de kamers zien. Stuk voor stuk zijn ze anders en zo gezellig. Elke kamer is vernoemd naar een stuk groente of fruit die op de boerderij wordt verbouwd en is ingericht in een bijpassende kleur. Wanneer we bij de groene kamer met de naam vijg zijn aangekomen, is het even alsof ik droom. Ik ruik echt vijgen! Inmiddels zie ik dat de kok is gearriveerd met een vijgentaart. Ik kan mijn geluk niet op; we eten de heerlijke taart op in de tuin. Ik voel me weer even een klein meisje. Het leven is hier zo zoet!
  • Pools:buitenzwembad (van mei t/m oktober; lengte: 8 meter; breedte: 12 meter),GeneralFacility:totaal aantal kamers: 10;receptie;kluisje;ontbijtruimte;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week; verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen: extra verschoning op verzoek;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis;huisdieren; excl. voer: op aanvraag gratis;plaats in parkeergarage: gratis,Regular:kluisje;ontbijtruimte;wi-fi op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week; verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen: extra verschoning op verzoek;babybedje;speeltuin;buitenzwembad (van mei t/m oktober; lengte: 8 meter; breedte: 12 meter);schoonmaak kamer 1 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis;huisdieren; excl. voer: op aanvraag gratis;plaats in parkeergarage: gratis,Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht);eindschoonmaak: circa 30;00 € (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;speeltuin
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-11-2025 795,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero