Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kleinkunst

Naturno, Italië

 

kleinkunstkleinkunstkleinkunstkleinkunstkleinkunst
Favoriet 
 

v.a. 402

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Kleinkunst in Naturno

4-daagse Autovakantie naar Zuid Tirol bij Kleinkunst

Een van de meest speciale hotels in de Dolomieten. Al generaties in de familie, in 2013/2014 tot de grond toe afgebroken en in 7 maanden is er een totaal nieuw hotel gebouwd. Nieuw als gebouw, nieuw in sfeer, nieuw in stijl, alles is anders. Het is stijlvol, sfeervol en modern geworden, met reiskoffers aan de muur en op de grond met hier in kunstvoorwerpen die je kunt kopen. Wij zijn er oprecht verliefd op geworden. Het Kleinkunst-Hotel Restaurant Kreuzwirt ligt in het centrum van Naturns, op slechts 16 km van het bekende Merano. De moderne kamers zijn smaakvol en modern ingericht, in 3 verschillende types, voorzien van houten meubels en een balkon met uitzicht op de bergen. De ochtend begint goed met een stevig zoet en hartig ontbijtbuffet met vleeswaren, gekookte eieren en vers gebakken croissants. Voor 'savonds, het restaurant serveert traditionele Zuid-Tiroolse en internationale gerechten. Direct voor de deur beginnen verschillende wandel- en mountainbikepaden.
  • Restaurant
  • Bar
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 21-10-2024 voor een 4-daagse vakantie 402,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero