Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Ercolini & Savi

Montecatini Terme, Italië

 

hotel-ercolini-savi
Favoriet 
     

    v.a. 51

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Hotel Ercolini & Savi in Montecatini Terme

    Hotel Ercolini & Savi is al jaren onze absolute aanrader in Montecatini Terme. U wordt zeer gastvrij ontvangen en service staat hoog in het vaandel. Bij het à la carte restaurant 'La Pecora Nera' kunt u voortreffelijk dineren. De kamers zijn in klassieke stijl ingericht, naar keuze boekt u een comfortabele gerenoveerde Superior kamer. 's Ochtends staat een uitgebreid ontbijtbuffet klaar (niet inbegrepen bij verblijf op basis van logies), dat bij mooi weer ook op het terras genuttigd kan worden. Tijdens uw verblijf in Montecatini Terme moet u zeker een bezoek brengen aan de hoofdstad van Toscane: Firenze. In 5 minuten loopt u naar het treinstation, binnen een uurtje staat u in het centrum van Florence! Het ommuurde stadje Lucca bereikt u in slechts een half uur met de trein. Gasten waarderen met name de centrale ligging, midden in het centrum van Montecatini Terme. Ook het vriendelijke personeel is een pluspunt.

    Hotel Ercolini & Savi is al jaren onze absolute aanrader in Montecatini Terme. U wordt zeer gastvrij ontvangen en service staat hoog in het vaandel. Bij het à la carte restaurant 'La Pecora Nera' kunt u voortreffelijk dineren. De kamers zijn in klassieke stijl ingericht, naar keuze boekt u een comfortabele gerenoveerde Superior kamer. 's Ochtends staat een uitgebreid ontbijtbuffet klaar (niet inbegrepen bij verblijf op basis van logies), dat bij mooi weer ook op het terras genuttigd kan worden.

    Tijdens uw verblijf in Montecatini Terme moet u zeker een bezoek brengen aan de hoofdstad van Toscane: Firenze. In 5 minuten loopt u naar het treinstation, binnen een uurtje staat u in het centrum van Florence! Het ommuurde stadje Lucca bereikt u in slechts een half uur met de trein.

    Gasten waarderen met name de centrale ligging, midden in het centrum van Montecatini Terme. Ook het vriendelijke personeel is een pluspunt.

    Zeer centraal gelegen in het centrum van Montecatini Terme met talrijke winkels en restaurants in de directe omgeving. Het gezellige mondaine stadje is van oorsprong bekend vanwege het eeuwenoude thermale bronwater dat hier nog steeds rijkelijk aanwezig is, maar het vormt ook een prima uitvalsbasis voor het maken van excursies in geheel Toscane. Het oude centrum van Montecatini Terme is autovrij en hier is het 's avonds goed toeven op een van de vele terrasjes.

    - Treinstation Montecatini Centro: ca. 400 m
    - Thermale baden: ca. 150 m

    Met de auto:
    - Openbare parkeerplaats (ca. € 4 per dag)

    Met het vliegtuig:
    - Luchthaven Pisa: ca. 61 km
    - Luchthaven Florence: ca. 41 km
    - Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

    - Indien bijgeboekt dagelijks ontbijtbuffet
    - Indien halfpension uitstekend 4-gangenkeuzediner met saladebuffet
    - Kinderbed aanwezig (gratis)
    - Huisdieren toegestaan (gratis, bij boeking opgeven)

    - Telefoon
    - Tv
    - Minibar
    - Airconditioning
    - Kluisje (gratis)
    - Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino